spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 mesela benim us kayda bi charim var bu chari us merlinde oynatmak istiyorum ole bişey yapabilirmiyim? yada devamlı geçiş olabilirmi olursa kaydaki charım silinirmi?
Orf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Serverlar arasinda karakterler hareket edemez. Tek istisna karakterleri Pendragon'a kopyalama olasiligidir. (Pendragon = test server) Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Onu da şu komutla yapıosun: /charcopy [Server] [CharacterName] Copies your specified character to the Pendragon test server from the specified server. http://www.paticik.com/daoc/syf.php?id=131 Bu adreste daha bilimum komutu bulabilirsin.
Saint Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Tam olarak hatırlayamıyorum ama bunda 3 ya da 4 önceki grab bagde okuduguma göre üzerinde tartıştıkları bir konu var.. o da accountlar arasında karakter hareketi.. böyle bişey olabilir ilerde, bilginize.. serverlar arası söz konusu değil ama.
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sj o dediğin bi olsa süper olucak ama yapmıyor adiler...[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
Öne çıkan mesajlar