spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 mesela benim us kayda bi charim var bu chari us merlinde oynatmak istiyorum ole bişey yapabilirmiyim? yada devamlı geçiş olabilirmi olursa kaydaki charım silinirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Serverlar arasinda karakterler hareket edemez. Tek istisna karakterleri Pendragon'a kopyalama olasiligidir. (Pendragon = test server) Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Onu da şu komutla yapıosun: /charcopy [Server] [CharacterName] Copies your specified character to the Pendragon test server from the specified server. http://www.paticik.com/daoc/syf.php?id=131 Bu adreste daha bilimum komutu bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Tam olarak hatırlayamıyorum ama bunda 3 ya da 4 önceki grab bagde okuduguma göre üzerinde tartıştıkları bir konu var.. o da accountlar arasında karakter hareketi.. böyle bişey olabilir ilerde, bilginize.. serverlar arası söz konusu değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sj o dediğin bi olsa süper olucak ama yapmıyor adiler...[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar