z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Sayin arkadaslar actigim diger konu araciligiyla bir kac arkadasin baslikta belirtiim dosyayi indirmek icin adres aradigini gordum.. nitekim orda belirtmeme ragmen.. hala alternatif linkler isteyenler.. www.google.com adresinden "Age of Shadows Download" die aratirlarsa..alternatif adresler bulabilirler.. umarim yardimci olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben aradım google da bissürü çıktı hangisinden indireyim bazıları indirmiyo bazıları mail adresi istiyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ok.. Bu ise bi el atmak gerek:p oncelikle http://www.gamespot.com/ adresine girin.[TTNET ADSL kullanicilari.. bu sitenin aciliminda biraz sorun yasayabilirler..digerlerindede ayni sorun varmi bilmem ama site oldukca gec aciliyor.. sabredin] ordan Sol taraftaki menuden "Free Membership" yazan linke tiklayin,burda acilan formu doldurup..(en assagidaki "I agree" kutusunu isaretledikten sora).. kayit islemini tamamlayin.. Formda belirtiginiz email adresine bir aktivasyon linki gonderilecek.[mynet.com email kullanicilari buraya emaili ya gondermiyor yada cok gec ulasiyor.Hotmail yada Yahoo mailiniz varsa onu yazin email olarak.] Simdi gidip emailinizi acin ve ordaki linke tiklayin,Gamespot.com uyeliginiz artik aktif. Simdi assagidaki adrese gidin, www.gamespot.com/gamespot/misc/dlx/ultimaonline/index.html Buraya tekrar emailinizi yazin ve download buttonuna basin, simdi bir popup cikacak, bir sure bekleyin.. uzun surebiliyor.Simdi bir pencere belirecek,"YES" yada "Evet" demeniz gerekli.[AD stopper yada benzeri bir program kullaniyorsaniz..ve yuksek korunma derecesindeyse bu pencerinin cikmasini engelleyebilir.Eger pencere cikmiyorsa..ilk once araclar(tools) menusunden Internet Ozellikleri(Internet Options) i acin ordan Guvenlik(security) tabina gelin ve ordan bölge güvenlik düzeyini orta yapin ve popupu kapatin tekrar download buttonua basin..buda ise yaramazsa is uzar.] Bu pencereye Evet dedikten sonra.. otomatik yukleme programi acilacak sag alt kosede.burda download durumu gorunecek. Download bitene kadar bekleyin.. Bu kadar gerisi size kalmis..:) Ama unutmayin oyunu oynayabilmek icin kredi karti nosu yada Game time card isteyecek.. Ayrica herhangi bir durumda registoration key isterse bu emailinize yollanmistir.. onu silmeyin , gerekecek. HU1KE2-KWY1J-KH1H12 benzeri bir numara olacak.. Bu emaili silmeyin! -z0rr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 dediklerini uyguluyordum indirmeye sıra geldiğinde oraya e mailimi yazdım fakat unable to find a registration code yazıyooooo... mailden de öle bişi çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 tam olarak nerde takildigini belirtirsen yardimci olacam hocam... benim yazdiklarimin hepsini aynen uyguladin..peki aksaklik nerde?atladiin bisey yok deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ok sanirim sorunu ben anladim.. su anda download edemezsin yarin dene.. yuksek ihtimalle belli bir gunluk download siniri verilmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya bu registration key sayfanın neresinde mailde mi mailin neresinde yok öle bişi bende.bi adres var tıkla diyo bide mail var işte bizi seçtiniz iyi ettiniz falan filan :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 öf indiremedim hatlarda bişey vardı bende cd sini aldım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Zamanı bitmiş galiba yada bende bir sorun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar