Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Beyler 1.5 senedir ps2'im olmasına rağmen yeni chip taktırdım ve 1 gün oldu. Sorun ps2 bi açtığımda chip'i tanımadı 2 3 kere reset attım sonra bi kerede tekrar açtım oldu. Sorumda ps2 nin chip arada bir görmemesi normal mi yoksa ben bi chip'i takan adam gidip dövimmi? Çünkü hafif tırstım ilerde ya hiç tanımassa.. Lütfen acil cevap verin.. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 modchip in markasi ne ? clone chip falan takmiş olabilirler[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 messiah 2 pro dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kim dedi öle diip dandiriğini koyan çok ben messiah2 varken böle bişi olmuyodu ha belki koyduun dvd dandik tir okumaz ozaman başka[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar