SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 izlemeye çalıştığım divx lerde 2 önemli sorun yaşıyorum 1)"unknown file format XVid" diyo açmıyo 2)"overlay failed" diyo açıyo ama bu seferde ses yok bu sorunlar cd den kaynaklımı yoksa kullandığım divx player dan mı, ne yapmam gerek? BS player kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 MicroDVD'yi bir dene istersen ama codec lerinden de kaynaklanıyor olabilir sorun.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 en son codecleri indirebileceğim doorudürüst bi site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 tamamdır superb divxtr.org dan xvid ve ufkabakan codeclerini indirdim canavar oldu roarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Codec yerine k-Lite diye bir program var onu kullan mükemmel bir şey.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 K-lite Codec Pack kullan.. Gerekli bütün şeyler içinde var + bs playerda var içinde.. K-Lite Codec[hline]La mort n'est rien, mais vivre défait et déshonorant est de mourir quotidiennement.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar