Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winxp- mac network & dvd+r

banshee

Öne çıkan mesajlar

Iki sorum var elimdeki divx`leri tr`ye getirebilmek icin bunlari cozmem gerekiyor.
1) divxleri dvd`ye back-up amaci ile kopyalayabilir miyim?
2) eger kopyalayabilirsem elimdeki winxp yuklu laptop ile dvd writer`li macintoshu(iMac) nasil birbirine baglayabilirim.
Simdiden tesekkurler.[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Sosyal ağlarda paylaş

ikincisi beni baya aşio macden bi damla bişi anlamadiimdan fakat birincisi için cevap evet tabikide hatta bak biz naaptik :)
"once autorun programi bulduk , sonra filimlerin afişlerini bulduk sonra 5-6 film seçtik , sonra autorun programına dedik ki ole sinema salonu duvari gibi salon 1-2-3-4-5-6 yaz alrlarina afişleri koy , biz üzerine klikleytince de içeri yiklediimiz divx player ile çaliştir , hatta altyaziyida ana menüde seçili olan dil olarak ata :) " ... emek + düşünce arkadaşimin abisinin , sağolsun varolsun becerdi .. süper oldu .. dvd yi ationuz bi anda sinema gibi ...[hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Sende ne var bilmiyorum. Ama MacOSX ve en az Jaguar olmasi lazim. Böyle olunca Xp ile Mac`i birlestirebiliyorsun.

Bunun detayi ile ilgili http://www.elmakurdu.org.tr/ adresini kullanabilirsin. Bu linkte tartisma listesine uye olup oradan Mac ile ilgili her turlu sorunun cevabini bulabilirsin.[hline]i have no tears, there is only pain
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...