banshee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Iki sorum var elimdeki divx`leri tr`ye getirebilmek icin bunlari cozmem gerekiyor. 1) divxleri dvd`ye back-up amaci ile kopyalayabilir miyim? 2) eger kopyalayabilirsem elimdeki winxp yuklu laptop ile dvd writer`li macintoshu(iMac) nasil birbirine baglayabilirim. Simdiden tesekkurler.[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ikincisi beni baya aşio macden bi damla bişi anlamadiimdan fakat birincisi için cevap evet tabikide hatta bak biz naaptik :) "once autorun programi bulduk , sonra filimlerin afişlerini bulduk sonra 5-6 film seçtik , sonra autorun programına dedik ki ole sinema salonu duvari gibi salon 1-2-3-4-5-6 yaz alrlarina afişleri koy , biz üzerine klikleytince de içeri yiklediimiz divx player ile çaliştir , hatta altyaziyida ana menüde seçili olan dil olarak ata :) " ... emek + düşünce arkadaşimin abisinin , sağolsun varolsun becerdi .. süper oldu .. dvd yi ationuz bi anda sinema gibi ...[hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Sende ne var bilmiyorum. Ama MacOSX ve en az Jaguar olmasi lazim. Böyle olunca Xp ile Mac`i birlestirebiliyorsun. Bunun detayi ile ilgili http://www.elmakurdu.org.tr/ adresini kullanabilirsin. Bu linkte tartisma listesine uye olup oradan Mac ile ilgili her turlu sorunun cevabini bulabilirsin.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar