Dorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Merhaba, Bi şekilde elime 1 haftalık bir trial ao geçmişti vakti zamanında. Gecenin bi vakti şeytan dürttü bi geleyim gezeyim rubika'larda dedim. Hatta beğenirsem bir süreliğine yerleşebilebilirim ;) Nerdesiniz ? Bana silah para ev at kat yat verin. Yok yok şaka hoş sohbet yeterlidir. Sanırım yarım saat 1 saate gelcem. Görüşürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Genel yogunluk Atlanteanda buyuk cogunluk clan olarak oynuyor kaca 3-5 omnide mevcut :p[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 çoğunluğa uyucam gibi gözüküyo ben de zaten hali hazırda clanlara sempatim vadı isabet olmuş :) hmms yannız bu patchler bitmek bilmedi ama ben bittim gezintimi yarına erteliyorum sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ahaha pisman olmıyan clan gormedim hem omni refah icinde ha bir de omni burda kotü cocuk rolunde ynai clanlar iyi taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Walla omni rullz :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hehe yaw o bişey değil de bendeki şansa bakın hesabı açtırdığım gün yurt dışı bağlantıları koptu. gene girmeyi başardım oyuna ama 7500 (evet yazıyla da yedibinbeşyüz oluyor) gibi muhteşem bir ping beraberinde yaklaşık 15 saniye lag ve de bolca loss getiriyor :) şimdi bu yurt dışı çıkışları düzeltilene kadar benim 7 günlük trial da biter geçmiş olsun ne diim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Aç bi trial daha noolcek =P Hoşgelmişin bu arada nasılsın görüşmeyeli[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hehe hoşbulduk sağol black :) valla iyiyim işte görüşmeyeli yakında daha da iyi olcam ama şimdilik süpriz diyelim biz.. düzelsin net de yeni bi trial la uğrarım ben bi daha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 walla bend ilk 15 gün trial ile girdim sonra ne oldu anlamadımonu bir ay 1 ay 15 gün yaptılar,şimdi üyelik aliyorum aynen devam ediyorum.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Oyunu satın aldınmı ? Eğer satın aldıysan bir aylık üyelik ücereti var içinde[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hmm[hline]Lvl 96 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yok satın almadım.Aslinda oyuncu dergisi ile başlamıştım sonra netten shadowlands çektim ve acc me bi 1 aylik zaman eklediler.Bi para ödemedim daha.Artık ödeyecem ama 9 u itibari ile ödemeli birisi olucam :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar