Uranka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Şimdi, yukarılarda bir yerde camlarla çevrilmiş bir köprüden geçiyorum hatta köprüde detonator filan var. neyse giriyorum içeri elektrikli su var. yandaki şeyi patlatıp içeri dalıyorum suyun elektriğini kesiyorum. ve burada takılıyorum. suyun karşısındaki kapı açılmıyor ve üst kata zıplamam imkansız. ne yapmalıyım?[hline]There is only one lord of the ring, only one and he does not share power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Ağzından su çıkan birşeyler var.Onlarda force kullanılıyordu sanırım.Ya da kılıcı fırlatıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Aslında tam hatırlamadım yerini :) Eğer tahmin ettiğim yerse dediğim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 ağzından su çıkan birşey yokki. yerde su var sadece. hiçbiryerden akmıyor. bölümü anlatabildim mi bilmiyorum hani başında bara gidiyorsun barmen sana milleti saldırtıyor filan.[hline]There is only one lord of the ring, only one and he does not share power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Aslında ağzından mı çıkıyor onuda hatırlamadım bir yerden çıkıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Üst kata ziplayacaksin. Ama bunun için pull forceuyla karsi taraftaki zimbirtiyi çekeceksin. O köprü olusturacak. Köprüye çikip ziplayacaksin üst kata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 bak forcela kopru wardir seyin altinda kapini onu cekcen sora kopruden yukari ziplican gayet basit....[hline]What if I should die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2002 saolasınız. oyunlara pek zaman ayıramıyorum o yüzden kendim kasamıyorum çözmeye kusura bakmayın.[hline]There is only one lord of the ring, only one and he does not share power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Yeni topic açmak istemedim. Uzun bir aradan sonra bugün yeniden başladım JK2'e. Ben, bir yaratığın bana password sorduğu bir yere geldim. Password için "wrong" diyor, atıyor aşağıya. Ne yapacağım orda ? Etraftaki tüm yaratıkları öldürdüm...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 22 Mayıs 2002 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Lando'ya ise havalandırma gibi bi yer var ordan aşağıdaki kutuya ateş edip patlatıyosun duvar yıkılıyor ordan gidiceksin.[hline]War, War never changes... imzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bu lightsaber hareketlerini nerden orenebiliyoruz yazan biyer yok mu?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Level sayısının Haziran yada Temmuz 2002 sayısnıda ayrıntılı olarak anlatılmıştı.Bulursan onlara bak.SS nasıl ama?[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sense i kullan duvarlara bak kesin bişeyler wardr[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar