ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ya hani clio reklamında bi $arkı varya "get up ah" gibi bi$i diyo hehe onun adını flm bilen varmı ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bilen yokmu ya ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 gedappa dum tıs dum tıs gedappaa[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 james brown - sex machine[hline]Plugged in and ready to fall
Öne çıkan mesajlar