sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: PiNk, 08 January 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Nuri alco halt etmis bana bak guzel kardesim diye bir mesaj atisi vardi korkudan dizlerimin bagi cozuldu...:) simdi bilgisayardan cikip tutup dovcek dedim valla.... Vah vah.. Bir hanim kizimizi daha kaybetmek uzereydik.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 n.a.r.o. is watching you[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: PiNk, 08 January 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Nuri alco halt etmis bana bak guzel kardesim diye bir mesaj atisi vardi korkudan dizlerimin bagi cozuldu...:) simdi bilgisayardan cikip tutup dovcek dedim valla.... Arada kıtalar var birşey yapamaz merak etme... Aklıma bi repliği geldi... - Elma suyu değil bu kızım viski bu öyle içilmez nihaha.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Yok kaybetmezsiniz de bone 'ye gelistirdigim ozel bir slogan var Bayaniz Korkariz yawas yawas geliniz.........[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: BonePART, 08 January 2004 01:47 tarihinde demiş ki: ya simdi tanıdıgım bi kız olsa canım cicim dicem ilk defa gordugum bi sahıs olsa pink yad apinkcim dicem ikiside deil arada kaldım bak guzel kardeşim dedim ne war bunda gayet teddy bear tadında bi sahsım let me be your teddy beeeaaar[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Allah korusunlu foton olcak şurda bi yerde bi saniye.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Sevimli Teddy Bear BonePART!Allah bile koruyamaz diye not düşmek lazım...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 cidden tam bir teddy bear:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Resım korkuncmus :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Eline diken batmış foton daha güzel cidden... Elini inceleme olayın ayrı bir olay tabii.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Öyle deme. O fotoda harbi iyi çıkmışsın. Objectif'e bakmış olsaydın şimdi Celebrity sitelerinden topluyor olurduk o resimleri be bone ah be bone ahhh.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Dragonutopia, 08 January 2004 01:56 tarihinde demiş ki: Resım korkuncmus :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Yanlış. Krokunc...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ewet resimden sonra insan midesinden baslayip karnina dogru giden bir agri hissediyor.... Ilac almis yatiyordum yarim sattir... Ancak toparlandim.....:):) [Bu mesaj PiNk tarafından 08 January 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar