Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk oyuncu sayısı, sunucu doluluk oranı hakkında sorular

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

1-türkiyede galaxies oynayan kaç kişi war(tahmini)?

2-paticiğe yazanlardan kaç kişi oynuyo(tahmini)?

3-genelde sunucuda ortalama toplam kaç kişi oluyo

4-mesela uoda britain'da olduğu gibi galaxies sunucusunda da böle doluluk oranının fazla olduğu yerlerde ne kadar doluluk? böle hınca hınç dolu oluyo mu?

not1: bi başlıkta da2019 "1500 kişi oynuyo" demişti. ordan esti bu 1. ve 2. soru

not2: ben bu oyuna 75mily + aylık 15$ ödiceksem özellikle şu 3. ve 4. soruları sormalıyım. oynadığım multiplayer oyunların hepsinde insan fazlalığından hoşlanırım
kısacası star wars evrenindeki gezegenlerdeki o insanlarla yaratıklarla dolu kalabalık ortamı yaşamak istiyorum bunu yaşatıyo mu oyun?[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

1. sirf turkiyeden oynayan en az 50 kisi vardir. yurtdisindan oynayanlarda var tanimadigimiz. toplamda 70 varizdir herhalde.

2. paticik'e yazanlardan hepsi oynuyor sanirim. daha once oynayipda belli sebeplerden birakmis olan 4-5 kisi olabilir.

3. Duyduguma gore SWG'yi dunyada yaklasik 300.000 kisi oynuyor. Eclipse icin 20000 kisi diye duymustum. Aktif olarakda 1500-2000 kisi cok rahat vardir.

4. Soyle izah ediyim ... Her serverda toplam 10 adet gezegen var. Her gezegen 16km ye 16km boyutunda. Bir karakterin kosu hizi saniyede 3 metre. Vehiclelarindan swoopun maksimum hizi saniyede 16 metre. Yani UO haritasi ile karsilastiralamayacak kadar genis bir haritadan bahsediyoruz. Her gezegende en az 1 en cok 5 adet Starport bulunmakta. Bunlar gezegenlerden gezengelere gecis icin kullanilan tasima araclari.

Oyuna basladigimdan beri gunun hangi saatinde olursa olsun 10 gezegenden herhangi birindeki herhangi bir starporta gitsem HER ZAMAN en azindan 1-2 kisi goruyorum. Ki bu sadece startportda gordugum. Nerdesye butun starportlardan gelinen Corellia gezegeni Coronet sehrinde gunun her saati en az 50 kisi oluyor. Bu rakam yogun saatlerde 200 kisiyi cok rahat asiyodur.

Sonuc olarak UO ile karsilastiralamayacak kadar buyuk bir harita var ve yogunlukta oldukca fazla[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician ve Dancer ..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

evet ogo cok iyi aciklamis..ayrica en az 1-2 ksiden kastettigi hic ugranmayan yerlerde bile(yani yogunlugun minimum)3-4 kisi goruorum rahat ki dedigi gibi cok kalabalik yerler coronet/ancorhead/bestine etc buralarda lag ten yurulmuo walla fps 1 e dusuyo:)
kac turk oldugu konusuna gelince tahminimce 100 ü bulmustur avaturk satislariyle cunku orda da baya bi kisi bekliodu 100 den cok fazla da olabilir bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

nerden eminsin 100ün üstünde olduğuna? bi de bu 100 kişi hep böle aynı mekanlarda mı toplanıyolar birbirleriyle irtibatları war mı icqdan konuşup da bişeler yapıyolar mı? yani biraz da sırf elin amerikalısıyla oynamak yerine elin amerikalısının yanında türk arkadaşlarımla oynamak isterim[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 kişi bloodfin
10 15 kişi kettemoordakiler
1-2 kişi wanderhome
4-5 kişi chimaera

40 50 60 tam bilmiyorum RIP eclipse
40 kişi eclipse FrF
9 kişi eclipse perranlar pa sizlar eclipse
5-6 kişi namessarlar pa sizlar eclipse[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 05 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:

...

40 kişi eclipse FrF

...

[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Siz ne zaman 40 kisi oldunuz be?? Yuh!

Daha dun Enako 1, Sufi 2 idi... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 05 January 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
said:
Sin, 05 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:

...

40 kişi eclipse FrF

...

[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Siz ne zaman 40 kisi oldunuz be?? Yuh!

Daha dun Enako 1, Sufi 2 idi... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

bugun 36nci üyemizi recruit ettim halen recruit edilmemiş 4 kişi var 40 kişi ediyoruz...

her şey cok daha guzel olcak inşallah[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

herkes türk
tabi biraz zor oluyor petlere grupta yer kalmiyor o şekilde guild hunt felam yapiyoruz
ehrşey birbirine karışıyor
millet çıldırıyor felam cok zevkli oluyor...
guild chattede 24 saat mutlaka biri oluyor muhabbet edicek felam...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 05 January 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
nerden eminsin 100ün üstünde olduğuna? bi de bu 100 kişi hep böle aynı mekanlarda mı toplanıyolar birbirleriyle irtibatları war mı icqdan konuşup da bişeler yapıyolar mı? yani biraz da sırf elin amerikalısıyla oynamak yerine elin amerikalısının yanında türk arkadaşlarımla oynamak isterim[hline]a.k.a "bay bomba"

elin(!) amerikalısından binlerce var.. Böyle düşünüyorsan hiç başlama. Zaten amerikalı olsa ne farkeder? chatemi giriyorsun,oyun oynamayamı?..
Sosyal ağlarda paylaş

evet eclipse turkler acisindan ilginc bi server oldu nereye gitsek bizden biriyle kaesilasip 2 dk sicak selam ve sohbet bulabiliyosun. her acidan hos o kalabaligin icinde biraz kemdinden istediginde bulma sansin var. bu arada frf 40 kisi olmus olmasi da sevindirici.en azindan meydan muharebesi yapabilecek kivama gelecekler demektir yakinda. bu daha heyacanli gunleri beraberinde getirir sanirim.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 06 January 2004 15:06 tarihinde demiş ki:
İsterlerse 500 kişi olsunlar abi, bunlarda meydan savaşı yapıcak cesaret yok. 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Yanlış anlama devvocum ama sadece görüş açısı dar olan kişiler cesaretlerine guvenirler...
Bizim için bazı şeyler cesaretin onunde... Unutma her savaş meydanda kazanilmaz...
Zamani geldiginde Madturk un meydan muharebesini kabul edicez...

O savaşta durumu 2 2 yapcam :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahaha :lol:

Yeni aldığınız her newbienin en az bir advanced combat professionda "master" olmasını bekleyecez yani...

E her hafta bi kişi girse FrF'ye, bu iş sonsuza kadar sürer.

8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bloodfin, kettemoor, wanderhome, chimaera, RIP eclipse, eclipse FrF bunlar sunucu adları mı mekan adları mı? e siz kapışmaları daha yeni yeni konuşmaya başladığınıza göre napıyodunuz ki bu kadar zamandır sırf skill kasma mı?

sonuçta yani hayvan gibi paralar werip oyunu alırsam böle adam gibi türk arkadaş ortamı bulur muyum(eğer doru sunucu veya mekan seçersem)? böle rebellar 40 kişi olmuş oo ne güzel falan diyosunuz demek ki türk oyuncu sayısı artıyo baya hızlı bi şekilde?[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

sunu anliyamiyorum ben normal yasantisinda piskopat katil veya kotu olan biri yoktur heralde burda?herkes ii normal biridir ben bole oyunlari gercek hayatta yapamiyacagim ve yapmiyacagim seyleri yapmak yani kotuluk yapmak icin oynuyorum rebel o yuzden bana ters..yani bana sacma geliyo oyuda yok ii ler kazansin rebel rlz. cart curt :)
sunu gordum i oyunda eger isini biliyosan kolayca master olabilirsin..ama sunu da guzel yapmislari ki olay master olduktan sora basliyo asil..pvp nin her ne kadar gelismedigini soyleselerde bence guzel gibi gorunuyo (daha yapmadim :) )armorlar silahlar cesitli ozelliklere sahip bu da pvp i guzel yapiyo bence..
bide konunun asil amacina gelince turk un cok olmasi bana gorede ii bisi ama yok dersen benim oynayacagim oyunda ben sadece turklerle konusurum yabancilarla konusmam vs..cok sacma bisi.. sahsen gidip bi yabanciyla konusmayi ona ulkemi tanitmayi ki cogu yabanci turkiyenin nerde oldugunu bilmiyo..kendime gorev bilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...