Peka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şu zımbırtının sql veritabanından tabloya aktarımda bi kolon sarı bi kolon beyaz bi sarı bi beyaz şeklinde yapmasını istiyorum yapmiyor asp ile <% set cnn1=server.CreateObject("adodb.connection") cstring="dsn=ekim;uid=sa;pwd=sa" cnn1.Open cstring sql="select au_fname,au_lname from authors" set ricordset=server.CreateObject("adodb.recordset") ricordset.Open sql,cnn1 do while not ricordset.EOF sayi = sayi +1 if sayi mod 2 = 0 then renk="yellow" else renk="white" end if %> > <%=ricordset("au_fname")%> <%=ricordset("au_lname")%> <% ricordset.MoveNext sayi = sayi +1 loop ricordset.Close set ricordset=nothing cnn1.Close set cnn1=nothing %> <%="toplamkayıt = "& sayi%> [hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 valla sorunu anlayamadım ama keşke username ve password vermeseydin :P[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ricordset ehehiheiheheheheh alahım yarıldım gece gece. Neyse Do'ya girmeden önce renk'i belirle. Do'nun içinde ilk satıra. if renk="yellow" then renk="green" else renk="yellow" gibi bişi yap. Yellow'sa green yapcak. Diğer dönüşte yellow olmadığı için yellow yapcak. Falan felan. Hızlı yazdım belki mantıkta hata vardır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 şifre demiş ya :) kendi makinamda nete bağlı olmayan bir mssql veri tabanına sa sa diye acc açmışım sen şifre diyosun cats onla ilgili bir sorun değil sanırım mantık dogru zatende kodlamada hata var neyse gerek kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 gel php ye boyle sorunlar olmaz o kendi kendini kodlar[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Abi ben gelmek istiyorum php'ye asp ile yazdığım bir projem var sayaç yapmam lazım onu bitirince birde 1-2 saatlik bir fla çalışmam var daha sonra php'ye ilk adımı atıcam. Araştırmalarıma göre çok geniş bir kütüphanesi var ve .net kadar gelişmiş bir platform ayrıca C türevi bir dil hatta c kodlarının tamamı kullanılabiliyormuş php'ye girersem belki web programcılığından çıkar exe yazmaya başlarım. Ama c#'da beni çok etkilemiş durumda biraz da kararsızlık var.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 baaluo .net'e terfi edersen bunlar için kod yazmana veya araştırmana gerek kalmıyacak orda datagrid'ler var hazır birine ne renk vericeğini seçebiliyorsun da onun hazır theme'lerinide kullanabiliyorsun 5-6 tane hazırı var zaten.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 php nin icine compile edilemeyen bi ben varim herhalde. evet hakikaten cok genis ve her gecen gun genisleyen bir ortam. phpye girince de cikmazsin zevklidir baya.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Valla bende o günü bekliyorum elimde çok basit bir proje var ama ona bile başlamadım php'yi bekliyorum :) yada php beni bekliyor.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Beyler phpde yalan bu islerin hepsinin babasi belli tabiki jsp gelin jspye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 abi html'in her yerinde javascript kullanıyoruz zaten j ile ilgili sanırım bu kadar yeter daha fazla j görmek istemiyorum zaten kullanacağın dilin webde biraz yaygın olması lazım asp ve php bol miktarda var ama jsp nerde ? :) geçende biri daha söylemişti jsp üzerinde duruyorum diye belki daha ilerde ama mor inek olmak iyidir boşver sen böyle cool takıl :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Java platform independent olarak cok guclu bir dil.. Fakat performans acisindan, kullanmasi gerekmeyen yerde kullanirsaniz emekleyebiliyor. Arkasinda Sun `in oldugu bir seyden zaten kucuk seyler beklememek lazim. :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar