bergamot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Annem bana bir olay anlatti ben kucukken basimdan gecmis gercek bir olay... Dinlerken ben de sasirdim inanamadim... Ben uc yasindaymisim ve biz bir gemiyle yolculuk ederken yurt disina dogru yol alirken annemler guvertedelermis ... Ben ise kamarama cekilmek istemisim... Kamaramda otururken kapiya vurulmus... Tik tik... Once kim o demisim tiklar kesilmis he he diye sesler ama kapinin acilmadigini gorunce yine tiklar devam etmis daha da bagirmisim kim o kim o diye ... Bi sure boyle devam ederken birden ac ac kapiyi biz annen baban geldik demisler acmisim kapiyi bi bakmisim karsimda annemler yanlarinda ise minyon mu minyon bir japon cift beklemisler bayaa kapiyi acmami ... Sonradan ogrenmisim meger birinin adi erkek olanin KIM ,kadin olanin O`ymus ... Kim o deyince ben he he diye bas sallayip sesleri kesilio ve kapiyi acmami bekliolarmis... Ben bu olayi duyunca sasirdim ve hosuma gitti... Fikra gibi sahiden :) Sizle paylasmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Çin işi Japon işi yapmaya mı gelmişler kamaraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 AHAH! AHAHAH![hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 o diye isim mi var?! yuh artık.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 süper di o muhabbet ya :) Who is the leader of China? :) Hu is the leader of China.[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar