melun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bugün sigaramın dumanı yoğunlaştı tütün oldu üstüme yağdı yeniden sardım öksürdüm, kalbim çıktı ağzımdan yere düştü, toparladım yerine taktım aklımı onda unutmuşum vermeyeceğini anladım çaldım, geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 çok kısa ve basit bir yazı.. ama bir o kadar çok şey içeriyor ve aslında eğlenceli... takdire şayan (hödöy) güzel olmuş valla.. çalışmalarının devamini diliyoruz... her ne kadar aksaklıklar olsa da çözüp, yaşamaya devam etmek gerektiğini anlatmışsın sanki...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 şirin olmuş... içimi mutluluk kapladı (garip)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 kaptı kaçtı...[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar