Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Evet arkadaşlar, malum DT Tükiye'ye gelicek, ben de dedim bari fan club'a üye olalım , ama öyle herkesi almıyolar. Önce 20 soruluk bir test gönderiyolar ve belli bir puan almanız gerekiyor. Şimdi ben 3 soruda takıldım. Bilen arkadaş varsa ve yazarsa sevinirim. Soru 1 DREAM THEATER GRUBU METALLİCA‘NIN HANGİ ALBÜMÜNÜ COVERLAMIŞTIR? a)Ride The Lightning b)Load c)Reload d)Master Of Puppets e)And Justice For All Soru 2 DREAM THEATER 1998 YILINDA HANGİ FİLMİN MÜZİĞİNİ YAPMIŞTIR? a)Bladerunner b)Gravedigger c)Solaris d)In The Forest - Give Me More- e)Overture 1984 Soru 3 JAMES LABRIE’NİN LAKABI NEDİR? a)Maddog b)The Answer c)The Glide d)Null bunte e)Home Boy Özellikle 3. soru biraz fazlasıyla zor gibi geldi bana ama, yanıtlayabildiğiniz varsa yardımınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
metboy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 1. soru master of puppets ondan eminim 2. ve 3. soru çelişkili tam bişey sölemeyim[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 1. master of puppets da 2 ve 3 e bişey söleyemicem ama bi atiim: 2. solaris 3. the answer ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Yannış Solaris 2002 de yapıldı o soru yalan zaten en yakını 1988 de yapılan Overture ondada bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar