HainPanda Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Arkadaşlar iki sorum olcak.. 1- Orjinal Aos u nerden ulabilirim.? OSI den oynamak istiyorum artık.. 2- OSI den ki Türk ouncuların sayısı nedir? Genelde hangi saatlerde oynarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 benim bildigim kadariyla, atlantic shardinda en cok turk var... 9 tane falan var galiba belki daha fazla ....[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Çok saol ama böle türklerin beraber takıldığı ortam veya guildler varmıdır? (daoc taki hun gibi..) bide 15 günlükbi account veriolarmı$falan onunerden alcam sanırsam ondan sonra 13 dolar ödemeye ba$lıcam.. Bunuda yaıtlarsan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Internet duzelince bi icq yap 32838299 Atlantic benim mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 forumlarda az yukarı bak orda dowload edebilecegin ve reg key alabilecegin site adresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar