Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eski cdlerin yaninda duruyordu aldım cdyi bi yukleyeyim dedim yukledim ve yuklerken hic sorun cikmadi. sonra oyunu baslatmaya calistim please make sure your warcraft 3 disc in your cdrom drive, then click on "retry" diye hata veriyor. cd takılı crack yapmadimda crack dosyasi yok zaten. nasil cozebilirim bu sorunu ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Crack dosyasi var arkadasim iyice arastir var biliorum crack yapmamissindir ayrica bu oyunda direk crack yazmiyor dosya adinda iyi arastir bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 tamam oldu tesekkurler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bi sey daha soracam yeniyimde oyunda :) 1.si undead ve night elf irklari campaign de yok custom game yaptigim zaman cikiyor sadece[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Önce human larla basla bakalım acele etme yawas yawas =) bu arada bıraz gec kaldın ama neyse[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 daha oncede oynamistim warcraft 2yide oynamistim baya bi zaman once yani oyunu genel hatlariyla biliyorum fazla gec degil ondan kurtariyorum :p[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Aslında orda orc campaınde yok ordakı ork columlerı sadece traınıng. Bu arada evet ne yazıkkı bıraz gec kalmıssın ama sorund egıl Wc herzaman ıyıdır[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar