Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eski cdlerin yaninda duruyordu aldım cdyi bi yukleyeyim dedim yukledim ve yuklerken hic sorun cikmadi. sonra oyunu baslatmaya calistim please make sure your warcraft 3 disc in your cdrom drive, then click on "retry" diye hata veriyor. cd takılı crack yapmadimda crack dosyasi yok zaten. nasil cozebilirim bu sorunu ?[hline]
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Crack dosyasi var arkadasim iyice arastir var biliorum crack yapmamissindir ayrica bu oyunda direk crack yazmiyor dosya adinda iyi arastir bulursun
Mix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bi sey daha soracam yeniyimde oyunda :) 1.si undead ve night elf irklari campaign de yok custom game yaptigim zaman cikiyor sadece[hline]
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Önce human larla basla bakalım acele etme yawas yawas =) bu arada bıraz gec kaldın ama neyse[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer
Mix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 daha oncede oynamistim warcraft 2yide oynamistim baya bi zaman once yani oyunu genel hatlariyla biliyorum fazla gec degil ondan kurtariyorum :p[hline]
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Aslında orda orc campaınde yok ordakı ork columlerı sadece traınıng. Bu arada evet ne yazıkkı bıraz gec kalmıssın ama sorund egıl Wc herzaman ıyıdır[hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar