Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siemens m55 telefonu nasıldır?

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

ewet siemens m 55 almayı düşünüyorumda kullananlar varmı nasıl memnunlarmı orada sağyanda hemen deneme linki var
link:http://www.my-siemens.com/MySiemens/CDA/Index/1,1652,TR_tr_0_product%253AMW%252FHD%252FHD%252FM55%252Fdesc,00.html
kamerasız 340 mil nasıldır[hline]...:::Married With Children:::...
Sosyal ağlarda paylaş

bu fiyata kamera dahil değil kamerayla birlikte 440 mil oluyor
bone part bunu bilmiyordum o zaman kaçırmam :) ay sonunda almayı düşünüyom
özellkle o yan taraftaki ışıklar ve tu şekli beni telefona hasta etti[hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 05 January 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 05 January 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Nokia 3100 al bence.Benim tel çalındı okulda bende ondan almayi düşünüyorum.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..

http://www.mobile-review.com/review/nokia-3100-en.shtml
The direct rival of Nokia 3100 is Siemens M55; it has poor functionality and high price too. Nokia 3100 is not worth buying, as it has very high price and poor functionality. There are lots of competing models on the market; they have more interesting characteristics.
Burda yazdığına göre 3100 pek iyi bir telefon değilmiş, M55 daha iyiymiş..
Ayrıca 3100 350Kb gibi komik bir hafızaya sahipken M55 1.86MB gibi doldur beni diyen bir hafızaya sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PKD, 05 January 2004 15:09 tarihinde demiş ki:
Maddi durumu yerınde olanlar 6600 alsın.Telefonu soyle bır ınceledımde yok yok. Muhtesem resım ve vıdeo cekme kalıtesıne sahıp. N-gage oyunlarınıda oynayabılıyorsunuz.Gercekten cok ıyı telefon.

6600 süper bende onu tawsiye ederim..gerci benim tel 1 hafta önce çalındı..onun peşindeyim şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...