melun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 geçenlerde vcdsini alıp izledim. 70lerden 90lara rock müziğin gelişimini konu alan belgesel içerikli bi film.. alma amacım the clash, sex pistols gibi grupları görmekti ama yalnızca 3 dakika, bi şarkı süresince belirdiler. hayal kırıklığına uğradım. joy division ve new order'a dönüşümü filmin en dikkat çekici bölümü. özellikle alınıp izlenilmesi gereken bi film değil ama bi arkadaşınız hadin gel izliyelim dediğinde de geri çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ay bende benden bahsediyosun zannettim ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 6 senedir kimse izlememişmi bilmiyorum da çok iyi filmmiş hakkaten. Gidip orjinal mekanı da gördüm gerçi yıkmışlar yeniden başka amaçla yapılmış ama müzede eski binanın ne bilim kapısı falan cart curt duruyor. bence izleyin mutlaka çok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar