Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 beşiktaş civarında da başladı. baya da soğuk, gece yağarsa tatil olma ihtimali yüksek yani. dona çekebilir.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 valla bence herkez bu tatiller fln olması nedeni ile inceleme yapıyorya meteroloji uzmanı olacak herkez :D[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 heuahea. lol orc. :)[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ank'nin yüksek kesimleri or/an şehrinde kar serpiştirmeye başladı devamı gelir snrm biraz sonra...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Tatilci milletiz diyeceğim kızıcaksınız... Neyse Unıv lılere tatıl yok tabı ne dıyelım...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
abcd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 İstanbul Bu gece Kar Yağışlı En düşük -4ºC Yarın Kar Yağışlı En yüksek 0ºC http://www.meteor.gov.tr/
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 haha bizim servis yolda yoku$tan cıkamadı ( maca giderkne :-p) indik 20 ki$i ittik 100 metre boyunca ama kar guzeldir karı da severim karı da ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 meterolog sayısı arttı bakıyorum sınavlar yüzünden ;)
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yarın tatil.[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Reaksyon süper yanlız?[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 aaa tüm dünyada yoğun kar yağışı nedeni ile okullar tatil olmuş.. *!asparagaz haberler başlar*[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Extra dua edin üniler de tatil olsun.[hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben bu ne biçim imza! Phann - Exca/Hib
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 onlarda tatil :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yarın dünya tatil yapıyormuş. Hadi naş.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
can Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 eski valiyi istiyoruz kardeşim ya. of, yine patlamayız inşallah. uyumam lazım biraz zaten. :D[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Heryer buz yaaa Tatil olmazsa okula zaten on saatte ulaşacağımdan gene gidemicem bu koşullarda[hline]avatar
can Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ataköy'de neden kar yağmaz kardeşim?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bende onu dicektim tam hala camdan bakıyom bi tane bile yok. Gerçi ataköyden önemlisi okul çevresi ulaşılmaz olsun...[hline]avatar [Bu mesaj Wulfgar tarafından 07 January 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
can Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 e üsküdar'da deli gibi yağıyordur. tamam o zaman, sorun yok.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Levent felaket bastırmaya başladı 2 dakka önce...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 erenköy beyazlar icinde..ohh tatil kokusu aliyorum[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ataköy hala sakin. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba?! Ben beklemicem daha yatacam, sonra zaten kar var raporumda var nie giidiimki diyorum.[hline]avatar
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kar tatili insanı tembelleştirir zihniyetini öpeyim. *esner* Sonra öperim.[hline]They feed on the living to stay undead. [Bu mesaj Arnointed tarafından 07 January 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar