arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 resimleri göremiyorum bende mi bi sorun var ?[hline]"...and so, locked beyond the Gateway of Blood and past the hall of Fire, Valor awaits for the hero of light to awaken..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 sarı da var :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xenor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 herkese slm forumlara yeni üye oldum hatta uo için oldu ama çizim sayfasıda varmış ne güzel :)) eğer bu topic devam ediyosa scanner bulup karakalem çalışmalarımı göndericemde (Bir kaç gündür yeni bi mesaj olmadığı için bunu attım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xenor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 haa pardon bişey daha var!! resimlerinizi scan ettiğinize göre biliyorsunuzdur A4ten büyük resimleri scan etmenin en iyi yolu nedir? Benim düşük kaliteli bi el scannerım var ama arkadaşlarımda güzel A4 scannerlarda var sizce hangisini nasıl kullanmalıyım? (çok mu soru sordum?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 cizim A3 ise o zaten A4 un tami tamina iki kati, once bi yarisini scan et, sonra diger yarisinini, photoshop varsa guzelcene birlestirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 dijital fotoğraf makinesi icad edildi kolaylaştı bu işler. grudge'ım o resim görünmüyodu da hani beyaz sayfa üstüne kırmızı çarpı işareti vardı onun yerine. espri olarak şıttıtrtırıtırttıştım. sornadan bi baktım resim çıktı böle ejderha... dedim napıyosun sen abi dedi bilemedim filan. yani bence bi insan kendine yakışanı giyse resim budur derim sanat yani.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 grudge gözülmüyordu gecenlerde bişi dememiştim hayet güzel tarama bence[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 grudge güzel olmş bence birazck karmşk olsada olr daha güsl bi hava katmş:) (renkli güsl olmş )[hline]Soldier darkness is your way!!!Attack for Dİe!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar