Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 karakalem çalışmalarını burada toplıyalım nedersiniz ? ilki benden dedemin gözleri böledir laf atmayın :) [hline]madır fakır takır takır[Bu mesaj Bıshop tarafından 01 December 2003 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 çok gözel olmuş kurban[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 eyvallah güzel olmadı ama şimdi bida baktım yokmu sizlerdede atın şöle bişiler[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 vaaay.. rüyama bana tavsiye vermek için böle bi dede girse direk kendimi tutamaz kopardım heralde.. ama böyle şey olcak uçup süzülerek gelen küçük bi baloncuk yaklaşıcak bana patlıycak 'pıt!' diye ve içinden bu dede çıkıcak böyle koca kafalı patlak gözlü bana bakıyo ve sırıtıyo. puaheha.. ayyy fantazi yaptım.. çok güzel olmuş buarada[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Rogue Bishopun gercek dedesinin resmi o zaten. Guzel cizim Bishop, detaylar falan baya guzel, sen harbiden sanat akademisi falan dusun o tur seyleri[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 kahrolsun kalitesiz 30$ lık scanner bütün sanatsal dokunuşlarım yok olmuş :P :P :P[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ya yanlış anlaşılma olmuş dedem degil kafadan yaptım bunu "dedemin gözleri böledir laf yok" derken bilerek böyle yaptım onu kast ettim aslında[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Senin Dede o gozlerle ne canlar yakmıstır heheahhea[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 olmamış. sakalı bıyığı kes dudak yok abi adamda[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 obbaaaa... çok güselll :D .. çok behendim.. ben karakalemlerimi koyamam çünkü scannerimin adaptörünü antalyada unutmuşum.. :([hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 çok çok güzel olmus helal[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bilmem orasını baktım bi yaşlı adama onda gözükmüyordu dudak mudak karanlıktı orası böle yaptım[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bishop. Istemeden Toddlock'ın çalışmalarına çok benzer birşey çizmişsin.Bakınca birden nerden tanıdık geliyor dedim. Hehehe...[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ama onun dedesi muhtemelen fare yemiyordur. :-p[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Umarım =).[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 oha abi nasıl olur gözler aynı nerdeyse ilk baktıgımda bi sarsıntı gecirdi yüregim bu arada süper cizmiş adam[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya o sakalı nasıl yapmış ??? beyaz kalemlemi ?[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Hehhe sanmam. Belki negatifini falan almıştır diyecem. Digital oynama yapılmamış demiş adam.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 beyaz ince füzen olabilir cok uraşması lazım yoksa yada adam üsta uraşmıyor[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 b şıkkı :) ama bi ihtimal siyah grafik kağıdı üzerine beyaz grafik kalemi ile çalışmış olabilir ;) [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 07 December 2003 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 adam kasmış baya yane...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... [Bu mesaj Dragonmax tarafından 07 December 2003 05:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 resim beyaz olarak siyahkaada çizilmiş. "karakalem" diil yani. :) muhtemelen sıvı akrilik ile tarama ucu veya sıvı akrilik kalemiyle..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ak kalem yane ahah[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mükemmel bir çizer...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar