UnatcoSPY Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 oyunu yukledım fakat logın ekranında sıng ın new ac ve acc buttonlarına basınca hıc bısey olmuyor.web sayfası gıbın bısı acılıyo actıvate new acc buttonu cıkıyo ama ona tıklayınca hıc bıs ıolmuyo o ekran olece duruyo sızdede bole bısı oldumu yoksa sorun benım bılısayardamı[hline]DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH YoU MusT DevouR TheiR SoulS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Siyah ekranda kalıyor di mi ? Browseri kapa baştan aç tekrar dene ben de az önce açtım accountumu.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnatcoSPY Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 kacıncı kes denedım hala olmadı ya actıvate new acca tıklıyorum ole kalıyo hıc bı degısıklık olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar