Ryan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 elimde mevcut olan divx film (requiem for a dream) alt yazılı izlemek için radlight filan indirdim nasıl ayarlicam ne yapmam lazım bi yardım[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 filme programa sağ tıkla menüleri incele load subtitles diye birşey olması lazım yani çoğu programda öyle.. radlight güzel ama sevmiyorum ben olmazsa bs player indir hem kolay hem iyi bir oynatıcı[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Buradan Player i indir. Buradan da altyazini indir. site turkce.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 radlightı severim walla çok da kullanışlıdır, progda açılan yere gel saga tıkla load subtitels de(yukarıya c/p gibi oldu:) ) sonra da direk seç sub dosyasını. Ama bunu filmi başlatmadan yparsan ii olurda stopda olsun. bazen olmuo çünkü[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Radlight iyi de The Playa da altyazı çıkaramıyorum yaw.Nasıl çıkarılacak bu dalga motoru?[hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar