DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Anakart : Asus A7V8X-X KT 400 / 3xDDR 400 / AC97 5.1 / 6x PCI / USB2.0 / LAN / 8x İşlemci : AMD Athlon XP2500 Box Ram : 512 DDR 400mhz Kingston Ben böyle bir sistem çıkardım kendime birkaç bilgisiyarcıyada sordum iyi dediler sizede sormak istedim bu parçalar nasıl ? Birbirlerine uyumları nasıl olur ? En önemlisi AMD ‘ yle Asus anakart ikilisinden daha iyi bir ikilik varsa yazarsanız sevinirim.[intel yazmayın almayı düşünmüyorum kesinlikle AMD alıcam] Son olarak ta ekonomik bir ekran kartı istiyorum 128 mb ddr olsun zaten ben sadece oyun için kuruyorum bu sistemi daha iyisida var ama biraz ekonomik olması lazım yoksa almıyacaklar.Birde AMD için fan filan taktırmam lazım mı günde ortalama 6 saat açık bilgisayarım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler…. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 amd2500 kullanıyorum orj fan ile şuan 2133mhz'e oc'li olarak kullanıyorum ısı 50 dereceyi geçmedi yeni fan alman gerekmeyebilir ama yazın ne olur bilemem. sistemi sadece oyun için toplayacaksan ekran kartı olarak radeon9600XT almalısın 128mb ddr fiyatı şu an 220$ civarında www.mavidonanim.com dan bakabilirsin. bu arada kingston ramler asus anakartlarda sorun yaratabiliyor twinmos marka ramleride düşünebilirsin kingston kadar iyi bir marka. aslında bnm sistemde seninkine benziyor msi kt4v (via kt400 chipsetli) 256mb twinmos ddr400 ram ve 128mb msi ti4200 ekran kartı kullanıyorum oyunlardaki performansından gayet memnunum anakart olarak msi'ı tavsiye ederim ama asus'un bu modeli hakkında hiç bilgim yok belki msi'dan daha başarılı olaiblir. bide ekran kartı olarak mutlaka 9600xt al seni rahat bi şekilde 2 - 2.5 yıl götürür. [Bu mesaj Castigater tarafından 06 January 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Biraz önceki topiclere bak bide msi da olabilir ben asus aldım geçen gün sadece kartın dizaynı bile hoşuma gitmedi tabi 60$'lık kart o kadar olur zaten müşteriyeydi ben gigabyte kullanıyorum kimse beğenmesede bence güsel :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar