Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bence oyun tarihinin başına gelmiş en güzel şeylerden biridir symphony of the night harmony of dissonence (doğrumu bu?) aria of sorrow circle of the moon hepsi çok güzel ve içerikli oyunlar ben sadece symphony i oynayabildim varmı başka oynamış olan bunları bide symphony i bitiren varmı ama reverse castle fln dahil olarak...[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya kimse oynamadımı!!![hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 walla oynamadım zaten mesajı da anlayamadım simdi topicde yazan oyunun adı altta yazanlar da bolum adı mı? yoksa hepsi ayrı oyun mu? biraz daha acsan? turu ne,ne zaman cıktı,grafik nasıl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Castlevania oyunun adı onlarda oyunları mesela Resident Evil 3=Nemesis gibi işte... 2 boyutlu platform oyunu adamın bi kırbacı vardır şrrak diye çakar böyle istersen çevirir fln...[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Su anda oynuyorum :) Linux altinda ePSXe ile gayet iyi performans veriyor. Cok zevkli oyun.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Castle ın pc ve ps1-2 versiyonlarını merak etmekteyim. Tam isimleri nelerdir ve nasıl bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ps3 versiyonu yoldadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ds ve game boy versiyonları kötüydü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ds ve game boy versiyonlarına dadanmışlığım var uzun sure ama konsolda hıc oynamadım acıkcası castlevania ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gameboy da bile oynadım baya olmuştu bu adı duymayalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ds versiyonu 1 yıldır turkiye de satılıyor. oyungezer yeni incelemis. 9 vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dağıtıcısından rüşvet almışlardır. ds'te oynadığım en kötü oyunlardan biriydi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Castlevania: Portrait of Ruin Metacriticte 51 site reviewından 85/100 Castlevania: Dawn of Sorrow 52 site reviewından 89/100 ortalama puan almış Metacriticte. Yapanlar baya zenginmiş herhalde o kadar farklı yere rüşvet verebiliyorlarsa o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar