GeeM Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Şimdi baya bi arada kaldım, Çünkü reklamın müziğini sorcam müziğe mi açiim buraya mı açiim karar veremedim ama buraya açtım sonuçta. Neyse Bi mp3 player reklamı tahmin edebileceğiniz gibi adı i-bilmemne hatırlayamadım ama müziğin etkisinde kaldım Mükemmeldi.. peki ama neydi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 i-pod. reklami kadar guzel bir aletmis. arastiriyorum bende.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ipod paali, creative MuVo2 1.5 ya da 4GB mis gibi.[hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bence bu aralar mp3 player almayin ipod'un yeni bir modeli cikacakmis piyasaya daha ucuz ve 2-4gb arasi olucakmis.. illa bakmak istiyosaniz dell ve creativelere bakin..[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar