z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 fiber optik kablolar ucmus ..tam sabah bitirdim downloadi.. oyuna gircem.. int göctu [bkz: internet uctu,internet patladi,internet çöktü..vs. anlamsiz terimler] .. sora durumu duzeltiler,daha dorusu baska tarafa yonlendirdiler..fakat simdide acaip yavas hicbise oynanmio..nese bi iki hafta beklicem ben bu oyunu oynamak icin..oyle gorunuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 atlantic 1550 europa 800 ping:P sufer pingler.keske beklesemissin accyi acmak icin bi kac gun daha free time bosuna gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sen dial up sin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yaw beyler biraz lag var galiba atlantic 2500 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yaw bu adamlar nie hiçbirseyi doğru yapamıyorlar - yine 2 ay UO fln yok. Dünyanın neresinde war böyle hizmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Deli gibi (yaklaşık 36 tane) 4th gen seed ekmiştim, ama sıçtı yani hepsi gebermişdir. Bide 250 MİB var beni bekleyen ------- çatlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya bu hatlar öldürcek beni nedir bu ttnetten çektiğimiz yav....reg kod alcam bağlanmıyo :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar