Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir sorum var(biyoloji ile ilgili)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insanların kaşları neden bir miktar uzayıp dururda
saçları sürekli uzar bilen var mı?bir genini aktifliği sonucu sanırıkm ama daha ayrıntılı bilgisi olan varsa ve yazarsa çok memnun olurum...[hline]
Mesaj tarihi:
Bak sana tamamen salliim. Kaş köklerinin uzun boylu tüyleri destekleyecek kadar kuvvetli olmadığı için çok uzayan tüyler dökülüyor ve yerine yenileri çıkıyor.. Nasil ama?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
yani olabilir aslında...ama günde sadece bir kaç tane kaş dökülürken 100 lerce saç dökülüyor...
o zaman saçında uzamamamsı gerekmez mi :)[hline]
Mesaj tarihi:
Ben teorinin doğru olduğunu söylemedim ki.. :) popomdan attım valla.. hmm cevap yerçekimi olsa gerek.. kaşların bir nevi yerçekimine karşı duruyor.. o yüzden dökülüyor. Ama saçlarını kafan destekliyo... saç uzadıkça onlar daha çok yer çekimine maruz kaliyo. ha bide basınç var tabi. yaaa Sonra kaynama dereceleri farklı onların..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Mesaj tarihi:
:P...
ya doru düsgün bilimsel bi ceap verebiek bi biyologumuz yok mu bu paticikte?!? cık cık cık yazıklar olsun oysa ben sanmıştım ki...[hline]
Mesaj tarihi:
birazdan qui mui gelir cevaplar merak etme.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Mesaj tarihi:
çünkü saçlarımızın uçlarından aldırınca sağlıklı olur, uzar ama kaşlarımızı sık sık kesip kısaltmayız.

o zaman saçını hiç kestirmeyen bi insanın saçı neden uzamaya devam ediyo diceksiniz.. e ben bunu düşüniyim, mantıklı bi açıklamayla gelicek söz.

(çuvalladım galiba)
Mesaj tarihi:
ehaaheaehahe valla öyle yani.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

• Yeni Oluştur...