gordon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 insanların kaşları neden bir miktar uzayıp dururda saçları sürekli uzar bilen var mı?bir genini aktifliği sonucu sanırıkm ama daha ayrıntılı bilgisi olan varsa ve yazarsa çok memnun olurum...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bak sana tamamen salliim. Kaş köklerinin uzun boylu tüyleri destekleyecek kadar kuvvetli olmadığı için çok uzayan tüyler dökülüyor ve yerine yenileri çıkıyor.. Nasil ama?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yani olabilir aslında...ama günde sadece bir kaç tane kaş dökülürken 100 lerce saç dökülüyor... o zaman saçında uzamamamsı gerekmez mi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ben teorinin doğru olduğunu söylemedim ki.. :) popomdan attım valla.. hmm cevap yerçekimi olsa gerek.. kaşların bir nevi yerçekimine karşı duruyor.. o yüzden dökülüyor. Ama saçlarını kafan destekliyo... saç uzadıkça onlar daha çok yer çekimine maruz kaliyo. ha bide basınç var tabi. yaaa Sonra kaynama dereceleri farklı onların..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 :P... ya doru düsgün bilimsel bi ceap verebiek bi biyologumuz yok mu bu paticikte?!? cık cık cık yazıklar olsun oysa ben sanmıştım ki...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 birazdan qui mui gelir cevaplar merak etme.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 çünkü saçlarımızın uçlarından aldırınca sağlıklı olur, uzar ama kaşlarımızı sık sık kesip kısaltmayız. o zaman saçını hiç kestirmeyen bi insanın saçı neden uzamaya devam ediyo diceksiniz.. e ben bunu düşüniyim, mantıklı bi açıklamayla gelicek söz. (çuvalladım galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ehaaheaehahe valla öyle yani.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar