Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya normalde işim olmaz böyle şarkılarla (bkz.önceki postlarım) ama.......gel görki bu değişik ya 2 3 şarkısını dinledim ama çok değişik bi tarzı yok değil.....[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 biraz bilgi versene neyin nesidir bu??[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bi adam jamekalıymış galiba acayip bi dilde oynak parçalar yapıyo....gören hatırlayacaktır zaten heryerde görüyorum ben yani.... Get Busy diye bi şarkısı var Shake that thing miss...........fln diye gidiyo.......duymuşsunuzdur yaw... [hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar [Bu mesaj Fiercewind tarafından 11 July 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 haftada 7 kez solarda guneslenip kendini zenci sanan, ama aslinda beyaz oldugunu kabullenmiyen baska tiplerden biri.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 oyle degi olm "tentike ukagnahurauhahu tentikee tentike" kimdi la ibişin biri get busy e boyle demişti[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 2. bir mony in da club faciası adam uahuıah..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Efenim eski imzam theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ne derseniz deyin adam çok oynak şarkılar yapio yani dinlerken gafa hakimiyetini kuramıyorsunuz bi şekilde tempo tutuyorsunuz ama adam beyz galiba da süt beyaz :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: aente, 11 July 2003 16:44 tarihinde demiş ki: 2. bir mony in da club faciası adam uahuıah..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Doğru teşhis e ne denir :D[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 doğru teşhis denir :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 heh ii adam bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 süper herif bencede aca aca anaya[hline]Riruix-Follower of The Lost God-Warrior of Light-Mixrebornuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 adamın ailesi jamaika-japon karışımı ehe süper bir herif[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 adamin sesi echo'lu gibi, ama teknoloji marifetleridir. cok ahim $ahim bir sesi oldugunu sanmiyorum. ama iyi hit yapti get busy ile, bide $u son baby boys'la.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Nefret edıyorum böyle şarkılardan!!!Bir gün Sean Paul yada 50 cent ıcın topic acarlar dıye korkuyordum. Off off patilerinizi kırarım naptınız :) [hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions [Bu mesaj Deli333 tarafından 30 December 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 sean paul ft. blu cantrell - breathe al dinle yani ne diyim.. şemsettin suiç kana kana[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 klip kötü..[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 kliplerini bilmem ama sean paul şarkıları tadından yenmez hele sabah sabah get busy dinleyerek kalkmak güne ayrı bir heyecan ayrı bir hareketlilik getiriyor :) yaşasın oynak şarkılar[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 eet klıp cok b*ktan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Sean-Paul gerçekten iyi bi çıkış yaptı geçen sene güzel şarkıları var değişik bi aksanı(fransız aksanına benzettim ben,ismide Sean Paul frasız ismi değilmi) ve sesi var , başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bende jamaikaya gidip jamaika ingilizcesi örenip öyle şarkılar yapıcam =P sonrada mtv music awardsa boynumda marijuahna yapragiyla cikicam =P [hline]Riruix-Follower of The Lost God-Warrior of Light-Mixrebornuo [Bu mesaj tunca tarafından 06 January 2004 08:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars1iche Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bi dakka müzik kaliteli degil adam da şebek belki ama simdi ole bi gaz verio ki get busy.Hele hele sınav sabahı, hele hele kar yagmıs okula gidiyorsunuz.Of deli olm.Kralını tanımam bu adamın. Shake that thing... Of of hasta bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar