Xaero Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 BIR GUL OLSAYDIM Bir gul olsaydim Yapragim olurmuydun Kirmizi yapraklarima kan veren Topragim olur muydun ............................. Bir gul olsaydim Sende bulut olurmuydun Benden uzak oldugun icin Aglar dururmuydun ............................ Bir gul olsaydim Beni dalimdan koparrmiydin Odandaki vazoya koyar Her zaman yanimda olurmuydun ............................ Eger bir gule bu kadar deger verirsen Onu candan cok sewersen Birak bir gulun bi yapragi olayim Ve gozlerinin onunde yavas yavas solayim ......................... Sende benm gibi gul olamayasin Hasret acisi ile sararip solmayasin Gulller tek deildir bir birine benzer Ama sen benm bir tanemsin[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Zincirlere vursalar, Zamanı durdursalar, Sırtımdanda vursalar, Bu sevda bitmez..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar