Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri şunu açıklasın.

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

said:
sharky, 06 January 2004 06:07 tarihinde demiş ki:
Hoca bu problemi recursive function kullanmadan yapabilen bir arkadaş nobel ödülü alır.. Problemin tanımı bile recursive

ehem hanginiz beni nobele aday gösteriyo.şimdi ben kendi kendimi göstersem ayıp olacak.

yok aslında bilg mühün en öncelikli olayı.süper algoritma anlayışın ,matematikciye yakın matematik bilgin ,istatistikciye yakın istatistik bilgin olmalı ki iyi bilgisayar mühendisi olasın.birinci sınıfta aklımıza zorla kazınan şeyler.

bu arada merak eden varsa algoritmayı göndereryim. :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 06 January 2004 03:20 tarihinde demiş ki:
A ,B ve C kümeleri var.
A U {uv | u eleman B ^ v eleman C}

D={uv| u eleman B ^ v eleman C} diyelim;

D kümesi u çarpı v lerden oluşur öyleki; u elemanıdır B ve v elemanıdır C.
dahada meali;
D kümesi, B den alınmış her elemanla C den alınmış her elemanın çarpımlarından oluşan kümedir.

matematik bilgisayar bölümü çook bi güzel bişi :D

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 January 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 06 January 2004 03:20 tarihinde demiş ki:
yemin ediyorum sabahtan beri Algorithms&ADS çalışmaktan yamuldum okuyamıyorum.abi niye matematikcilerin işini biz yapyoruz yaw. neyse:
abi şu küme ifadesinin sözlü anlatımı nedir?

A ,B ve C kümeleri var.

A U {uv | u eleman B ^ v eleman C}[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?

b nin ve c nin elemanı olan olayların a ile birleşimi :p[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız....
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan zorla bilgisayar muhendisi yaptilar :)

Keske okusaydim dedim, keske.. Valla okul birincisi olacakmisim gibime geliyor, ama ders olarak gorursem, eminim sogurdum hemen :) Sikintili ya da tutkulu arkadaslar icin mektepli yerine alayli olmak da yararli olabiliyor demek oluyor bu :)

Ra_d tebrik ederim, algoritmayi istiyorum :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...