Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Sabah bir açtım bilgisayarı baktı usb aleti bulmuş benim önceden paşa paşa yüklü olan kablo modemmiş. Ama kendi kendine kalkmış neyse yükliyim dedim cd yi buldum yüklerken driverleri, 1 dosyada kalıyor oyle. Ama hiç yükleyemedim diye hata vermiyor sonsuza kadar yüklüyormuş gibi yapıyor. Uninst.exe sanırım. Acaba benim dosyamda mı bir sorun var? Anlayamadım.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 cdsi çizilmiş ya da zıbıktırılmış olabilir. cdyi güzelcene bir sabunlu suyla yıka (fazla köpük yapma ama, etraf batmasın) sonra tekrar dene. yine olmazsa takma kafana. eskiden internet mi vardı?[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 acaba birinde netmaster modem varsa şu paticik kardeşi için [email protected] ye göndereblir mi cd nin içindeki win xp klasöründeki uninst.exe yi? =( Ne olur..[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Tum XP Driverini gonderiyorum.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Cidden.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 haydaaa =( yine uninstcm.exe de takılıyor. bir de böle oluyor reset atınca widows açılmıyor. Tekrar yeniden başlatıp restore etmek gerekiyor. edit: Aha orda takılıyor ama driveri yüklüyor yani tekrar aygıt yöneticisinden açınca usb cable modem yüklü gözüküyor. Ama o uninstcm.exe hala duruyor reset atınca da wwindows göçüyor. [hline][b]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 06 January 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Windowstur normaldir :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Huh düzelttim =)) kablosunu çektim modemin hah yükledim dedi =) harbiden de yükledi varmı böyle birşey ya windows sux. Barbarlıktan anlıyor.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Diyoruz ama anlatamiyoruz :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar