Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım ! Modem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah bir açtım bilgisayarı baktı usb aleti bulmuş benim önceden paşa paşa yüklü olan kablo modemmiş. Ama kendi kendine kalkmış neyse yükliyim dedim cd yi buldum yüklerken driverleri, 1 dosyada kalıyor oyle. Ama hiç yükleyemedim diye hata vermiyor sonsuza kadar yüklüyormuş gibi yapıyor. Uninst.exe sanırım. Acaba benim dosyamda mı bir sorun var? Anlayamadım.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
[/b]
Mesaj tarihi:
cdsi çizilmiş ya da zıbıktırılmış olabilir.

cdyi güzelcene bir sabunlu suyla yıka (fazla köpük yapma ama, etraf batmasın) sonra tekrar dene. yine olmazsa takma kafana. eskiden internet mi vardı?[hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
haydaaa =( yine uninstcm.exe de takılıyor. bir de böle oluyor reset atınca widows açılmıyor. Tekrar yeniden başlatıp restore etmek gerekiyor.
edit: Aha orda takılıyor ama driveri yüklüyor yani tekrar aygıt yöneticisinden açınca usb cable modem yüklü gözüküyor. Ama o uninstcm.exe hala duruyor reset atınca da wwindows göçüyor.
[hline][b]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.

[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 06 January 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Huh düzelttim =)) kablosunu çektim modemin hah yükledim dedi =) harbiden de yükledi varmı böyle birşey ya windows sux. Barbarlıktan anlıyor.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
[/b]
  • Yeni Oluştur...