quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya hani böle vücütlarina çatal , bicak, cep telefonu felan yapıştıran insanlar varya bunnarin ne özelligi var ki? Dogustan mı böleler yada sonradan bulundukları ortamlardan dolayı mı böle oluyo? bende böle olabilirmiyim? bu kadar :)[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 uhu, 404, prit, japon tavsiye ederim[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 imao :) adamlar direkt tutuyo gögüsune yapıştırıyo ne yapıstırıcı flm yok .[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 reha muhtara soracan bu tür soruları[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yada sadettin teksoya..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bilen çıkar elbet . :/[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sonradan olan bişi olduğunu söyleyebilirim geçici mıktanıtıs özelliği kazanıyo olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 iyide nası oluyo? ne yapıyolarda oluyo o mıknatıslık özelligi?eger oyleySe[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ne i$ine yaricak onu mrk ediyorum ben ? Ben de oyle olabilirmiyim yazmı$sın da[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Örümcek ısırınca oluyo bööle. Bizim sipidırı ısırınca onunda eline kaşık yapışmıştı. Kesin bu şekilde oluyo. Başka sorcaan bişi warsa yanıtlarım :)[hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 arkada$ uzerinde yuzuk, kolye vs. olan guzel kizlari ustune cekmek icin istiyor kesinlikle :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 öle şeymi olur be düşün dev bi metal bişiyin yanından geçio adam dielim pıt yapışı verdi ee kim ayırcak onu ordan :)[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 *! soruyu görünce afallamıştır..* abi yapacağın iş basit.. --tarifi-- alacaksın minik mıktanıslardan 5-10 tane atacan ağızına, yutacaksın.. (peşine su iç daha çabuk iner aşŞa..) sonra küçük çay kaşıklarından başlayabilirsin deney'e, yapışacak mı diye.. bu kadar basit yani :lol: (şaka tabe yapar maparsınız bide..) :Pp [hline] ABİ KUSURA BAKMAYIN AMA DAYANAMİCAM SORUYORUM : BU SORULARI SORMAK NERDEN AKLINIZA GELİO YA? ÖZELLİKLE Mİ BULUYORSUNUZ ABUK SUBUK ŞEYLERİ? RÜYANIZDA FİLAN MI GÖRÜYORSUNUZ ANLAMADIM BEN? KUTLAMAK LAZIM SİZİ YANİ.. KESTİRİP ATMAMAK LAZIM.. *! krize girer.. *[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 sna nie nickini şekilçocuk yapmak yerıne shekquilchocuk yapıosun? die soran varmı?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: ShekiLChoCuq, 06 January 2004 18:31 tarihinde demiş ki: (şaka tabe yapar maparsınız bide..) :Pp [hline] *! krize girer.. *[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) yani inan şunu yazmasan yutuyodum mıknatısı şimdi çıkardım azımdan[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 diyyymi?? bak işte seni boğulmaktan kurtarmışım daha ne istiyosun.. olayı anlayamadıysan ne diyebilirim ki sana daha..[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: Obscura, 06 January 2004 18:41 tarihinde demiş ki: sna nie nickini şekilçocuk yapmak yerıne shekquilchocuk yapıosun? die soran varmı?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion yok.. çünkü böyle bir saçma soruyu kimse sormaz bana. *! bu kadar abartılacağını bilseydim yazmazdım diye düşünür.. *[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 vicuttaki kinetik yada biokinetik enerjinin armasında olur sanırsam[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar