Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 konu dışına açtığım için özür dilerim ama çok acil. c++ sınavındayım şu anda, hemen şuanda yardım edebilecek var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 nihah sor hadi paticik online yardım hizmet,inizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Kopya olayında devrim! ScreenShot alın kaçmaz.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 fahrenheit'ı celcius'a ve celcius'u fahrenheit'a çevirecek. celcius=fahrenheit-32 olarak alınacak iki tane integer function olacak celcius (celcius'u fahrenheit'a çevirmek için) ve fahrenheit (fahrenheit'ı celcius'a çevirmek için) 0-100 arası celcius değerleri fahrenheit'a, 32-212 arası fahrenheit değerleri de celcius'a çevrilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 int fahrenheit(int fa) { return (fa-32) ; } int celcius(int c) { return c+32; } eğer fahrenheit=celcius+32 olarak alıncaksa yukardakiler ama normal olan aşağıdakiler int fahrenheit(int fa) { return (fa-32)/1.8; } int celcius(int c) { return (c*1.8)+32; } [Bu mesaj Rahan tarafından 06 January 2004 09:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ah bir de şöyle birşey varmış şimdi gördüm. print the outputs in a neat tabular format that minimizes the number of lines of output while remaning readable. bunu nasıl yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 eğer c nin 0-100 ve f nin 32-212 arasında olduğunu fonksiyon içinde kontrol etmek istiyorsan ve fa=c+32 ise aşadakini, eğer fonksiyon içinde kontrol edilmicekse bir önceki mesajdaki int fahrenheit(int fa) { if (fa>=32 && fa<=212) return (fa-32); else return 0; } int celcius(int c) { if(c>=0 && c<=100) return c+32; else return 0; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ne anlamadımki soruyu hangi outputu nası neat tabular?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 output u güzelce düzenle diyor, setprecision yada setw falan gibi birşeyler vardı onlarla ilgili olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 yine yukardaki program için output herhalde şuna benzeyebilir #include using namespace std; . . . int c=50; int f=celcius(c); std::cout << "Fahrenheit deger: " << f << " Celcius deger: " < ayrıca ben kaçıyorum googledan devam et derse geç kalcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 tamam zaten bitirdim, teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Helal olsun ne diyim?[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Eet milletimize hayırlı uğurlu olsun gereksiz ilklerden birisine daha imza attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 zaten bilgisayar sinavi oldugu icin net acikti. sinav fena gecmedi, gecer bir not alirim buyuk ihtimalle. herkese tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 oyoyoy bize eşek gibi kodları kağıda yazdırıolar ehu bilgde sıanv yaparlarsa da direkt keserler valla neti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 peh yaz okulunda kodları kağıda yazmak ne işkenceydi bre. Bak birde türkiyeme laf edersiniz, bilgisayar sınavını bilgisayarda yapıyorlar, elin gavuru ona bile üşeniyor. Tabii hatasız kul olmaz, neti kesmemiş bizimkiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 işte olay budur diyorum ve gidiyorum(zil çaldı)[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Astık yaa olaya bak :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ne güzel işte adam aradığını bulmuş hiç mi kopya çekmedinz :P[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 oha finalde oyun mu yazdırdılar? buda iyiymiş.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hangi üniversite abi?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar