Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz Stress atmak ve Kaynasmak adina

Gulay

Öne çıkan mesajlar

ulam konusmuyim diyorum, olmuyo. orda tek overt bendim, direk bana daldilar grupta o sayede tefi aldi zaten, o arada abimle muabbeteyi bi baktim kirmizi bisi daliyo, elime silahi alana kadar 10sn gecmis cantin disina cikmisim hic ates almadan armorsuz birini oldurmek 10sn surmemeli 5 kisi ates ederken!
ben tek alirdim 5 sn de buffsiz birini, armorsuz.[hline]eededo tha AssaulteR
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten cok komikti neyse ki beni kimse oldurmemis ben de doru hatirliyodurum demekki jakkaten cok keyif aldim yalniz hele noel bab kiyafetleri ile 4 5 adam kesmek egomu harbiden cok tatmin etti. olen oldu kalan kaldi ahaha. cok eglenceliydi bence.

evet unity hakli adamin skilleri ne bakinca baska caresi yok naapsin tabiki llc kullanacak . ama yinede komikti o son sahneyi unutmuyorum 2 kisi tarafindan oldurulmeye calisilan noel baba yani ben dondum bi baktim biri elektrik saciyo ahahaha 2 fun shot eleman direk dodge ve hakkin rahmeti ehehe iyiki holo pesine dusmusken sadece pistoler da olsa birakmisim der ve beni noel baba olarak olmekten kurtaran holocrona tesekkur ederim keza bana combat medic ol demis ben de olmustum isteyince bi seferde 1800 ve uzeri heal edebiliyon ehehe ama takim arkadaslarindan da ozuru borc bilirim malum ben holo cm siyim ehehe aksiyon olunca onlari heallemeyi unutmusum (:))[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 02 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
said:
Sin, 02 January 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
valla tam beyaznoc yeni olmustu arkami bi dondum 321891237 kisi kosturuyo bi baktim ortadan kisa boylu biri aha devvo dedim kostum olumune ona saldirdim hehe :) komikti[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Elbet bunun acısı bir gün çıkar Sne... Yakında görüşürüz... Bi de komikti diyo. Adamı iki defa kestim diye hırs yapmış sırf benim için gelmiş oraya.

8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

olaylar sonrasi tecavuz girişimini unutmuş degilim devvo
:)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

Topic çok güzel şekilde başlamış hatta "Ben seni db ettim, yok asıl ben daha uzağa işerim" muhabbetleri başlıyana kadar da seviyeli ve güzel devam ediyor.

Aman dikkat edelimde bu oyundaki muhabbetide Ultima ya çevirmeyelim lütfen!

Sonuçta RIP ve FrF diye, biri imperial diğeri rebel birer PA da olsak hepimiz arkadaşız bi oyunda çiş yarışına girmeye gerek yok dimi ;)

Allahtan oyunda loot gibi bi opsiyon henüz yokta asıl meydana gelebilcek tartışmalardan biraz yırtıyoruz herhalde =)[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

aman allahim sus lutfen, allahtan o loot olayini hic acmadilar. bi ara gidip kendi(oyunun baslarinda cok ceset kaybolunca vazgectiler) cesedini lootlaman gerekiyodu. cis cibildak kaliyodun, tusekende daha novice marksmande scout blasterla pistol calisirken az mi kaldiydida cesedim kavusunca aglayasim gelirdi ehehe tabi 8k mesafede silahsiz parasiz nasi kostugumu hic anlatmayayim su an dusunuyorumda biri beni bir lootlasa kafadan 4 5 milyonluk malzemeye sahip olur tirlatirim saka deil direk tirlatirim cunku lootlananlarla para kaznacagim kaynaklarida alacagi icin eski halime gelmem uzun surer yanı oyunu bırak daha ıyı. eheh. aslında buradanda ıtyı bı tartısma konusu cıkar player loot gelsın mı gelmesınmı. ben derımkı gelsın ama playerların slot sayısını arttırsınlar ondan sona gelısn.hem bolece senın de dedıgın gıbı daha ıyı kaynasırız, hatta kıtlenır bır dahada ayrılamayız.tabı o zamanlar bu loot olayından dolayı kımsenın overt dolasmadıgınıda unutmamak lazım.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Hahhaha Sad hatırlıyorum o ceset taşıma zamanlarını da sanırım o sırada benim karakterde bug vardı veya çok az ölüyodum ki venoms jezza filan ölüp paso ceset taşıyolardı benim hiç olmadı =)

Ama olmasında bence ben kimseyi lootlamak istemiyorum benide lootlamasınlar hele venoms un hediyesi olan Krayt FWG5 im giderse yanarım =))[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...