Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz Stress atmak ve Kaynasmak adina

Gulay

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaslar,

Hepinizi 02.01.2004 (Persembe) gunu Hilal'de bulunan Kantinin acilisina davet ediyorum.

Bildiginiz uzere Kantin gecen hafta gayri resmi olarak acildi. Dekorasyon isleri ancak bitti, (yardimi olan tum arkadaslara gonulden tesekkur ederim). Su anda iddia edebilirim ki galaksideki en sicak ortama sahip bir kantin oldu.

Resmi acilis yaparak, oyuna yeni baslamis olan arkadaslar ile bir kaynasma vesilesi olmasini dusundum, bu sayede SWG oyununun sadece mission yapma, ve jedi olmak icin holo pesinde kosma olmadigini , istenirse isin RP boyutu da oldugunu gostermek istiyorum. (hersey insanin kendi elinde). Bundan baska biraz stress atmaya hepimizin ihtiyaci var.

Bu bulusma bir nevi buyuk bir parti havasinda gececektir. Oduller dagitilacak, yarismalar duzenlenecek, duellolar yapilacaktir. Aktivitenin son kisminda ise bir supriz tertipledim.

Herkesi Bekliyorum

Yer: Hilal
Tarih : 02.01.2004 (persembe)
Saat: 20:00 (Turkiye Saati)
Kiyafet : Maskeli Balo'dur (en Abuk kiyafeti giyiniz)
Katilimcilar: Lisan genelde turkce olacagindan yapancilar sikilabilir, bu sebeple turk PA lari olursa daha sicak atmosfer olur

Seviler

Gulay / Tulay
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Gülay bişi dicem ama kızma...

Perşembe ayın biri, ikisi diil ki... :lol:

Şimdi açılış perşembe 01.01.2004'te mi, 02.01.2004 cuma günü mü???

Bi de sürprizi merak ettim, benle mi ilgili acaba??? :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 29 December 2003 20:30 tarihinde demiş ki:
devvo ile duel serbest mi? hi hi hi :)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF

Üzülürsün Sne hiç tavsiye etmem... 8-)

Hoş bi kaç gündür oyuna girmiom, TKA'yı tam kasamadım ama alırım aklını... :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 30 December 2003 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw şu imzanı gördükçe kendi kendime diorum Sad:

"Koskoca BH Sad ne hale geldi..." diye... Can sıkıntısından prof masterlıyom diyosun, proflar entertainer, image designer, medic falan... CH kas, carbineer, rifleman kas abi... Sen de takıldın holo sevdasına... Bu arada burası o 20 prof topici diil ama neyse olsun... :-P

Ben de geliom Gulay, sen parti yapcan ben kaçırır mıyım?

Kanbersiz düğün olmaz. 8-)

Girenlerden para toplayıp gece sonunda çekiliş yapsak nası olur??[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya 1 ocakta saglam adam olmaz piyasada :) yılbasindan sonraki gun yani 2 ocak yapalim sunu :)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith /
Sıradaki : Musician..
(Heran yenileri gelebilir)
Sosyal ağlarda paylaş

1 Ocak akşamı iyi canım, Ogo, abicim, Gulay o günü belirlemiş, sen taksimdeki partilere falan telefon açıp "bugün iyi olmaz, yarın yapalım" diyo musun? :-p Gelen gelir abi.

Yaw bi de içkiler free mi, yoksa giriş parası yanında bi free drink mi alıyoruz? Dj kim, kim çıkcak sahneye?? 8-)

Bi de damsız girebilioz mu, malum bekar ve sapız yani. 8-) (Bu smiley de yeni favorim)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bu davet sanırım sadece Imperiallara, çünkü marj shop a vendordan siparişleri almak için gelip scannerdan kurtulsan bile warn attıkları için pek güven teşkil etmiyor RIP PA sı..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar scanner sadece base de var cantınayla pel ılgısı yok yakalanmazsınız merak etmeyın kımsede sıze warn atmaz, gelın hep beraber bı toplanalım ıste gusel bı partı olur. o olayı bende duydum talıhsız bı olay olmus.overt gelmedıgınız surece pek problem cıkmaz cunku bız sehırde genelde overt oldugumuz ıcın ıstenmeyen sahneler olusabılır. bence problem yok.

evet devvo cum holo kasıyom bende ole dedım ama acııkcası oyuna ılk basladıgım gunlerı ozlemısım ava gıdıyom craft yapıyom daha sosyal olmaya basladım muhabbetım arttı. ve kolay masterlıyorum allahtan dolayısıyla bıraz keyıflı su aralar, yanı bellı bır proofda kaldım uzun zaman hep onu yasadım ama bı yerden sona olay sıkkmaya baslıyor, dusunsene ne zamandır tuskene krayta gıtmemıstım belkı 2 aydır cantınaya ugramıyodum sımdı zorunlu olarak yolu buralardan gecıyor hatta dathomırde ava bıle cıktım bır ch la baby arıyodu bana xp lazımdı gusel ortaklık oldu. sabıtlendıgınde bı yerden sonra sıkıcı oluyor.hos yapacak cok sey var ama orgutlenmek zor oluyor bu yuzdende sımdılık prof masterlamak daha keyıflı gıbıve hatta sımdı tum combat skıllerı bırakacam lol. hey gıdının koca sadı deme ole ,kızdırma benı bı ara goruselım canım benım yoksun ortalarda ozlettın kendını.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 30 December 2003 14:56 tarihinde demiş ki:
hey gıdının koca sadı deme ole ,kızdırma benı bı ara goruselım canım benım yoksun ortalarda ozlettın kendını.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master hede hödö...

Abi ama napiim yani, idoldün sen bizim için, seni Dathomir'de gördüğümüzde önümüzü falan iliklerdik, düsturumuzu verir, öyle lafa girerdik. Senin bu halini gördükçe, holo insana neler yaptırıyo diyorum. Cantinada gerdan kırmak taşfırın adama yakışır mı abi??? 8-)

Giremiom valla bu aralar haklısın akşama gircem ama, gidip tusken falan keselim, canım bişiler kesmek istio valla...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

olur olur neyse konuyu bozmayalim konu tulayin vs gulayin daveti, gelecez insallah.
senide bi evlendiremedik gitti devvo bu arada :) isteyelim su kizi artik anasindan babasindan,hazir partide varken aradan cikartiriz. cukulatayi cicegi eksik etme sakin.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic(BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi isteyelim de vermezler ki bana kızı, daha bi FS slotum bile açık diil. Babası öyle diodu en son "FS slotu olmayana kız vermem ben!" diye... :(

Gulaay, partiyle ilgili daha bi detay versen? Bi sürü soru sordum ama hiç yanıt alamıyom. 8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ofiste başka kimse yok di mi?? Ondan sonra "vah zavallı, ekrana bakıp bakıp gülüyo" demesinler... 8-)

Benzincideydin di mi abi gelsek beleşe benzin alabilir miyiz??[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Sad, abi görünce aklıma ilk sen geldin, dayanamadım, buraya yapıştıracam:

Aha!!!!!

Bi tek kablo yeter abi... Nası bu aralar netin düzeldi mi? :-P

Ahahahahhahahahah...

8-)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 30 December 2003 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

sen bittin olum ciddi soluyom bittin ben jedi olup senı doramazsam banada sad demesinler..
evet benzıncıde calısıyom pomp... lık yapıom tobe tobe...
ve evet ultra test modem getırdı bı tane denıyolar ınsallah ben olmeden once bulacaklar sorunu.

ama bı kere daha soluyom sen bııttııın.
deeeyt yemınımı bozdum ulen, bozdum tekrar bh olacam gorursun sen. eheh imzaya artisanı eklemeyı unutmusum bu arada amma cok varmıs ben bıle unutmaya basladımehehe[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic(BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahhahahah

Abi kusura bakma yaaa napiim görünce dayanamadım valla. 8-)

Harbi diom, benzini girişinden falan alamaz mıyız? O kadar beraber ava falan gittik. (Yüzsüzlüğün de bu kadarı :-P)[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

alirsin ama 25ton bırden alman gerekıyor senın depo o kadar buyukse bence problem yok hem 15 gunde vade yaparım.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic ve artisan (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...