MarchCosweld Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ya ben iki gündür oyuna giremiyorum dün zaten internette sorun vardı da bu gün hiç bir sorun yok ama hata veriyor.verdiği hata mesajı "Network Timeout,Network error.The Server is not responding,please check your connections and try again."YA bu mesajı sizde görüyor musunuz?Anladığım kadarıyla servera bağlantıyı yapamıyor ama dah ben serverı bile seçmeden geliyor parola mı yazdıktan sonraki ekranda geliyor...Neden olabilir???[hline]FrF---R.İ.P kardeştir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yurt dışı çıkışları hala düzelmedi sanırım... alternatif hatlardan ulaşıyoruz şu anda o yüzden hala upload çok sınırlı. O yüzdende login servera ulaşamıyosun sende sanırım.[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ben giriyorum oyuna ama cok yavas[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! [Bu mesaj Sin tarafından 06 January 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar