melun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 istiklal caddesi'nde, yeşilçam sokağı'nda (hani şu emek sineması'nın ve bilimum grunge kaynayan arka sokak ve x-bronx adı altındaki barların bulunduğu sokakta) "virtual" adında ufacıcık, üçgen sahneli, alan bakımından dar ama pekçok katlı bi mekan açıldı. yılbaşında "100 Derece" ve "Hücum Kedi" sahne aldı. gayet keyifliydi ve giriş fiyatı da makuldu. henüz daha yapım aşamasındaymış gibi bi izlenim yarattı bende, zaman geçtikçe dekorasyonu düzelecektir muhtelemen. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hmm dikkatimi çekmedi.. x-bronx'un yanında mı hemen?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yeşilçam sokağı'na girince kendiliğinden sola kıvrılıp, sağa dönünce hemen sağda. yalnız oranın virtual olduğunu belirten herhangi bi levha, tabela neyin yoktu biz girerken. programı ve fiyatlar hakkında bi bilgim yok. yılbaşında giriş 15 milyondu, ilk içki dahildi. 2 canlı performans(bi de bunlar yukarıda belirttiğim gruplar olunca) verdiğimiz para bi hiçti. bira en fazla 2.5tur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bende ordaydim yılbaşinda eski flatline virtual olmus guzel olmus gruplar iyidi benden 7 bucuk milyon aldi kapidaki adam nedendir bilinmez gitarin isletmecileriyle ayni elemanlar galiba[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Aslında güzel bir geceydi, fakat nedense uykumun ağar basmasıyla birlikte gecenin pek tadını çıkaramadım ama herzamanki gbi 100 derece muhteşemdi ve kapı önünde travestileri kovalıyan eblek kırolarıda kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 vay okadar paticik ordaymişiz bi toplanti yapsaydik bari 100 derece johnny cash calarak mest etti beni cok guzel grup valla[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Dresquin, 05 January 2004 00:56 tarihinde demiş ki: Nasıl çalıyorlar normalde peki ve bira ne kadar?[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı heheh evet bu onemli bi konu, yeni bi mekana gidilmeden once herkesin sordugu ilk soru bira fiyati oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bira 2.5 ve açık mı? Tecavüz etseler gitmem... Yada bir daha düşüneyim ben bunu haha.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ya açık mı kapalı mı öğrensek... Açık bira veriyorlarsa %30'u su oluyor zaten onun... Sonra tuvalet niye batıyor diye yakınır bar sahipleri hehe.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 2.5 altinda nerde bira içebiliosunki taksimde ben bilmiyorum sahsen biralarda illaki kotu oluo 2 tane barda içersin gidip 2 extrada sokakda atarsin iş tatliya bağlanir[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Venüs yada Albatros bunlar 750 bin... Efes tercihimdir, buz gibi olması farzdır, her müslüman soğuk içmeli...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya evet aslinda ben de artik cok sikildim sulu bira icmekten cunku o kadar cok sivi alamiyo benim vucudum oturup 9 tane kola da icemem su da icemem acaba ben de paraya kiyip kapali bira mi icmeye baslasam artik hem babam da sevinir heh cok korkuyo korkunc maddeler katicaklar acik biralara rakilara diye. illa iciceksen kutusundan ic bisey olmaz o kadar para farkindan diyo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ben giderim efes'imi alırım kurulurum evde oh işte fıstık gibi... Aç cips'ini aç fıstığını aç müziğini topla arkadaşlarını (Kendi biralarını kendileri alıcaklar tabii haha) var mı alası.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 benim formulum 4 bira 4 tekila. hem butun geceye cok guzel yayiliyo hem guzel bi sarhosluk veriyo hem yakin arkadaslarla tekila shot yapmak ozel bisey exbronx ve arsen lupende vakit boyle geciyo yani hatta bu formulle saat 1 gibi dolmusa yururken butun sarhoslugum da geciyo, eve de duzgun donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Dresquin, 06 January 2004 02:39 tarihinde demiş ki: Olay ekonomiyse, alırsın bir güzel marmara, 4 yudumda bitirirsin, 2 dakikanı alır, bütün gece kendine gelemezsin. Bir boka benzemez, ne tat ne tuz. Olay illa ki kafa olmaksa, bir ton yolu var çok daha ucuz, çok daha sıkıntısız. Olay içmek, eğlenmekse, eziyet ne diye?..[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı Marmara? O pahalı be... Albatros ve Venüs 750 bin. Soğuk olmadığı zaman idrar içmekle arasında ince bir çizgi oluyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Maksat sarhoş olmaksa 1 bira deviriyorsun ikincisinin sonuna doğru sigara külü atıyorsun içine biraz onuda içiyorsun.Sonra 3. bira cilayı yaparkene gayet hoş oluyorsunuz hehe.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 karistirma zaten tabi ki kotu bisey karistirmak gerci bira butun ickilerden sonra iyi geliyo cogu arkadasima ama ben saraptan sonra biraya dayanamiyorum mesela neyse bi sene meksikada kaldi bi arkadasim, orda adet buymus zaten, bi bira bi tekila birlikte paket halinde veriliyomus barlarda. hep birlikte iciyomus meksikalilar yani, tekila uzmanlari olarak. heh bu onemli bilgiyi de soylemeden edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bence en iğrenç sarhoşluk Vodka sarhoşluğu... En güzel sarhoşlukta bira ve şarap sarhoşluğu oluyor.Birada 9. dan sonra çakır keyif, şarapta 1 şişeden sonra güzel oluyorsunuz... Bide vodka kendini geç gösteriyor.Atıyorum 1 su bardağını shot yapıyorsun hiç bir bokun olmuyor 15 dakka sonra hayatın kayıyor.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hayır. Birayı tercih ediyorum.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bide 35lik votka alip su sisesine koyuosun vapurda metroda dolmusta iciosun sek votkani bi dunya gidosun zaten mekana okuldaykende yapardim alkol satilmayan mekanlardada yapiorum hala en klas is kimse suyla votkanin farkini anlamio[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ya tekel vodka iğrenç bir olay ya... Sek içilmiyor resmen.Ispirto gibi... Tekel vodka vodka portakal vodka vişne falan için üretilmiş resmen...Hani tadı anlaşılmaz bunlarla arada kaynar gider mantığı hehe.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Benim en kötü deneyimim 1.5 sene kadar falan önce oldu... Absolut vardı 2 su bardağına paylaştırdık bunları (Efes Büyük Kutu Ebatlarında) shot yaparsan bilmemne yapıcam diye aptal bir geyik başladı.Daha öncede içmiştik birşeyler.Neyse gaza geldik resmen idda oldu.Bana içersen sana 1 şişe Absolut Mandrin alıcam dedi.1 bardağı lık lık lık içtim. Aaa dedim bünye sağlammış bir bok olmadı falan.Arkadaşımda çüş falan diye bakıyor.CD değiştirmeye kalkmamla duvarla bütünleşmem bir oldu.Sonrasını hatırlamıyorum zaten, saçmalamışım balkonda dans ediyormuşum düşmek üzereyken tutmuşlar falan.Sonra kusturmuşlar beni.Zıbarıp yatmışım sonrada.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar