Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abyss spawni yapalim ! /Atlantic

Anason

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Dun aksam superdi. :) Gerci 2-3 kisi olarak biz erken (saat 3 muydu?) ayrildik, spawn hunting devam ediyordu :)

Organizasyon superdi. Bunun icin oncelikle Anason'a cok tesekkurler. Diger arkadaslara da yardimlari icin cok tesekkurler :)

Gelelim benim gozlerim ile yasananlara : (foto yok bende :(

Moonglow'da toplandik. Umarim unuttugum olmaz, ben, Mandrake, Kumadam, Anason, Pier, Rapadura, Fatih, Tonguc, Ethna, ve Misroi vardik. Biraz hazirlik sonrasi yola ciktik. Uzun yoldan gittik ve yolda kayip vermeden ulastik. Yolda yok ettigimiz Ghoul sayisini hatirlamiyorum :)

Vardigimizda Abyss bombostu. Ve yeni birsey ogrendim, megerse champion spawn baslatilabiliyormus. Ben de kesif gezisine gittigimde burasi bos demistim. Heh :) Ogrenmenin yasi yok :) Anason spawn'i baslatti.

Ortalik basit imp ve moonbat'ler ile doldu. Hepsini asagi aldik tabii. Arkasindan Harpy ve Gargoyle'ler cikti. Bunlari da asagi aldik. Arada ufak kayiplar olsa da cok kotu degildi. Derken yeni misafirlerimiz geldi. Hem spawn zorlasti hem de PK'lar geldi.

2 cephede birden savasmak zor oldu. Cok kayip verdik. Ama PK'lari da oldurmeyi ya da kacirmayi basardik.

Spawn'a geri dondugumuzde biraz gerilemisti. Ama biz yine basardik. Ne zaman spawn'i ilerlettik ise PK'lar cikti ortaya.

ilk 3-4 saldiri da daginik savastik. Delta Lider'in "dagilmayin, topluca saldiri yapin" seklinde sozlerini biraz gec de olsa yerine getirdik ve bir hayli de basarili olduk.

Lakin bir yerde ayni anda cok fazla spawn saldirisina ugradik ve res edebilecek kisi de kalmadi. Hepimiz olduk. :P

Adamlar Amerika'dan baglaniyor ve jet hizi ile gidiyor. Gorduklerime inanamadim. Adam resmen ucuyor. Ortalik thief-mage de dolu. Cantam surekli didiklendi ama calacak birsey yoktu :P

Insurance parasi yetmedigi icin esya kaybedenler oldu. Res olmak icin giderken yeni PK'lar gelmisti. Reskill bile yedim. :(

Once Kumadam, sonra ben ve Mandrake ciktik. Biz cikarken Anason, Ethna ve diger arkadaslar devam ediyordu. Ethna esyalarini, Pier de atini geri almaya calisiyordu. Ne oldu merak ettim :)

Notlar:
- Kesinlikle "lider" ne derse o yapilmali. Her seferinde bun ihmal ediyoruz. Tartismasiz ne denirse o yapilmali. Kendi adima mumkun oldukca Anason'un ya da Mandrake'nin yaninda olmaya calistim. Ama ihmal ettigim anlar oldu.
- Aksiyona baslamadan once insurance paralari kontrol edilmeli. Eger bir eksiklik olusacagi belli ise belki ortak para toplanip bu cozulmeli. Cunku hem saldiran cekiniyor, hem de sonrasinda esya kaybediliyor gereksiz yere. Cok rahat insurance parasi toplayabilirdik, esya kaybeden olmazdi.
- Mutlaka Mage lazim, bard lazim. Mage'ler mutlaka yanlarinda guard edebilecek monster'lar ile dolasmali.
- Warrior'lar onde savasmali, digerleri heal etmeli. Koordinasyon sart.
- Felluca oldugu icin ben 2 kere yaratiklarin arasinda block oldugum icin oldum. Buna dikkat etmek gerekiyor.
- Tithe point'ler check edilip gidilmeli. Ben unutmustum ve bitmisti.
- X-heal, X-heal, X-heal, X-heal (bir daha ki sefere mutlaka "buddy" yapmamiz lazim. Buddy'e key set edip heal etmemiz sart.

Benim aklimda kalanlar bunlar. :)

Bence yine gidelim. Bu sefer daha organize olarak. Kesin basaririz. :)

Jean-Paul
Norbert Beaver[hline]Ride to live, Live to ride...

[Bu mesaj JeanPaul tarafından 04 January 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle herkese çok teşekkürler, çok güzel ve eğlenceli bir gece idi.
Her nekadar uykuya yenik düşmüş olsam da ayrılana kadar deli gibi zevk aldım, hem de bir umutsuzlukla geldiğim halde. Evet bir umutsuzluk vardı çünkü 800-900 arasında ping alıyordum her bağlanışımda.
OSI'de oynamaya başladığımdan beri ilk defa Ultima Online'a bu kadar ara vermiştim, bunun hediyesinide kendi yarattığım fire elemental tarafından öldürlerek aldım. Daha da komiği savaş başladığın unuttuğum kısa yol büyülerini hatırlamakla geçti zamanım, Allahtan gizlenme sanatında büyükusta idim bu sayede, zor anlarda bile kurtulma şansım oluyordu.
Kısaca,
Herşey çok eğlenceli idi yüksek ping'e rağmen. Tekrar başta organziasyon sahibi olmak üzere tüm savaşçı ve büyücülere teşekkür ederim.

Haa! Unutmadan edemeyeceğim, masum masum zindalarda yaşayan Liche'lere saldırılarınız gözümden kaçmış değil, bu doğrultuda sizleri kınıyorum bunu da eklemek isterim.

Ölümsüz kalın[hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

once ben nerde yanlis yaptim onu anlayamadim eheh.evet kesinlikle bard veya tamer siz olmicak bir spawnmis.gruptan ayrilani kurt kapar sozunu tekrardan cok net hatirladik.gruptan ayrilani pk veya gargoyle kapti bol bol,pk lar aramizdan bi kac kisiyi oldurdu ama ezilmedik.hatta bence orana yayarsak biz onlardan daha cok can almisizdir.ama ben azimliyim o spawni birgun bitiricez.ayrica 10 kisi gibi buyuk bi grup olabildigimiz icin herkese tek tek tesekkur ediyorum ozellikle cok yuksek pingine ragmen gelenlere.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bütün arkadaşlara geldikleri için ve organizasyon için teşekkür ederim

Çok eğlenceliydi bu kadar kalabalıkta olabileceğimizi beklemiyordum

Kumadam birden toplanma yerinde ortaya çıkınca yine gönülleri fethetti,kendisine saygı duruşu çekildi :)
Yüksek pingine rağmen oyunda kaldığı sürece en iyilerimizdendi hepimize taş çıkarttı

Ilk basta kolay gorunen spawn fire gargoylelerin çıkmasıyla katliama dönüştü
Bu arada firegargoyleleri bu kadar zorlaştıran arkadaşlara saygılarımı iletiyorum yani daemonlar bu kadar kasmazdı
Ehuehu işin en komik yanlarından biri de millet yanına daemon çıkıcak diye daemon slayer aldı,yüzünü göremedik paslandı çantada,onun yerine bi gargoyle slayer getirseydi herkes işimiz daha kolay olabilirdi
Burdan çıkarılıcak ders, bi daha gidersek yanımızda götürüceğimiz silahlar öncelikle 1 adet gargoyle slayer olacak,

Ilk ölümüm Fire gargoylenin FS-lighning-ebolt-FS kombosuyla oldu,yuh diyorum yani,heal-cure potionlar bir kaç kez hayatımı kurtardı
Tam bakıyosun spawn level artıyo pk lar geliyo dağıtıyo grubu sonra ölüyo millet,spawn geriliyo,biz bi daha geliyoruz yine aynı olay, tam bi kısır döngüydü

Artık Lumberjacker yalan olmuş ,warriorsan parry is the way to go
her ne nakadar baltayla potansiyel piskopat duruşunu sevsemde pek işe yaramıyo :)
Hiding in ne kadar yararlı bi skill olduğunu yine gördük

Bende mümkün olduğunca Jean ve Anason a yakın durmaya çalıştım,bi kaç kere burdan sağ çıkılmaz dediğim kuşatmalardan kurtulduk,kendimden korktum yani ,öl be adam artık dedim :>

Bide bazı arkadaşlar her halukarda ölmeyi başardılar ona hayret ettim ,herkes ölü hala rapaduradan: i have been killed by a fiery gargoyle mesajı geliyodu :>

Tekrar herkese teşekkürler,bunu tekrarlayalım

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 04 January 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1- spawna yanlıs yoldan gittik direk serpents holddan girmek lazımdı.ben at ve bandaj almaya gittimde o yolu kullandım cok daha kısa ve sakin armızda pkda yok gz korkumuz dolayası ile serpents en mantıklısı.
2-uzun suredir ilk defa boyle bi atraksiyona cıktım ve deli gibi zevk aldım.minocu jukalardan kurtarmaya gittimiz 1 bu 2.minoc vakasından sonra bu kadar turku ilk defa bi arada gordum cok iyiydi:)
3-pklar geldiginde deli lag baslamıs olmasına ragmen sonra birazda olsa duzelince oside ilk defa pk oldurdum cokmutlu oldum.:)craft takıldıgımdan hep merak ederdim ful 70 sete niye cok para verirler boyle diye anladım nedinini:)
4-buyuk kumandan kumadamın tekrardan aramıza donmesine cok sevindim:)
5-daha cok yapalım boyle seyleri tabi internet baglantımız tekrar duzelince oda 1 ayda anca olur heralde.
6-benim warriomuda alın guilde:P
7-anasona boyle bi organizasyonu yaptıgı icin cok tesekkur ederim basarılarının devamını dilrim:)(lideri dinleyin ayrılmayın xheal unutmayın:))
dun geceden beri hala uyumadım eger birseyleri unuttum yada yanlıs yazdıysam affola uykusuzluguma verim.
fatih
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...