Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abyss spawni yapalim ! /Atlantic

Anason

Öne çıkan mesajlar

selamlar herkese.yarin abyss champion spawni yapiyoruz.(tabi yeterli katilim olursa ).oldurucegimiz scubbus benzeri bayanin adi Semidar.karsimiza gelicekler imp,mongbat,gargoyle,harpy,stone gargoyle,fire gargoyle,daemon ve scubbus.semidar in ozelligi erkek buyuculere,buyuleri geri yansitmasiydi sanirim.yarin saat 12.30 da moonglow banka (heh gelenek bozulmasin) trammel.insallah bereketli olur
not:saati su an uydurdum degistirebiliriz.
2.not:demon slayer i olanlar unutmasin :)
Sosyal ağlarda paylaş

gece 12.30 dimi

bence biraz daha erken alalım 11.30 yada 12 gibi çünkü geç kalanlar oluyo hazırlanma oluyo sarkıyo kalkış :)

ben büyük ihtimalle gelicem özellikle ihtiyaç olan karakter warmı mage-warrior ?

aslında böyle organizasyonlarda bir adet dark lazım oluyo :)
bide kumadam ve jean-paul :P
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi geceler,
Malesef yeni taşındığım evde ne kablo nede adsl olmadığından online oyun hayatım sekteye uğramış durumda, bu yetmezmiş gibi anlamadığım bir şekilde UO'da 800-1200 arasında ping alıyorum ki, en son bu pingleri gördüğümde 1998 yılı idi. O zamanlar elimdeki celeron300a ile kasardım.
Neyse,konudan kopmadan geleyim sadede, 2004 Mart itibari ile ADSL'i semtte görebileceğimiz söylendi, işte o zaman yeniden aranızda olacağım, şimdilik sadece evi refresh ediyorum o kadar.
Haa bir de SWG'de ki kendileri 3D olmasına rağmen daha düşük ping alıyorum UO'dan bunu da anlamış değilim.
Hatırlanıyor olmak hala çok güzel...
Ölümsüz kalın
Kumadam of Moonglow
Liche[hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

hayir mandrake daha once hic gitmedim.o yuzden buna gitme fikride benden cikti heh.ozelliklerine gore bende bir adet paladin getiricem.11 gibi toplanmaya baslayalim o zaman 12 ye doruda hareket ederiz.
kumadam bence o saat civari tekrar pinglerine bakarsan iyi olur cunki yarim saat icinde bile nolcagi belli olmuyor inan.
saat 11.moonglow banka /trammel
su anda 7 kisiyiz sanirim (qwe ve whitehaven i da saydim ) kumadamda umarim katilabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi birdk..... bu champ spawnina male charlar gelemiyomu (yani monsterlar malelere sirf attack ediyosa bende hic female char yok :( ) birde saat kacta olucaksa bende ona gore ayarliyim..... 7 saat 7:30 saat gec olucak burasi.... y ani 12 am de burasi 5 pm falan olur herhalde.
su spawn nerde buarda[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
Sosyal ağlarda paylaş

hayir yahu male charlar gelebilir, sadece male magelerin spelllerini reflect ediyo çok fazla damage arttırarak,straticste user commentlerde adamın teki bi explosion attım reflect inde öldüm yazmış
magele geliceksen incognito yapıp female olucan o zaman normal girişebiliyosun

zaten gelen herkesin charları male galiba,female charla gelen olursa mage le gelmesi iyi olur, en azından 2 mage bulunması iyi olur

11 bencede iyidir, buluşup genel stratejimizi belirleriz
son hazırlıkları yaparız anca

abyss spawn dediğine göre fire dungeon da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak bir kesif gezisi yaptim.

Fire Dungeon Level-1'dan basladim. Orasi bombos idi. Abyss Spawn orda olmasi gerekiyor sanirim, haritada oyle ama degildi. Ayni anda 3-5 Lich Lord saldirisi disinda bisi yok. Onlar da zaten Champion Spawn parcasi degil. Ama iyi oldu fame/karma icin ideal :)

Ordan (sanirim) Lost Lands'e gectim, orda Champion Spawn var idi. Ama emin degilim hangisi hangisi. Valor idi. Bol bol Lizards ve Snakes vardi. Bi de "mavi" olarak dolasan aslinda PK olan 2 kisi vardi. Bir tanesi ben giderken arkamdan E-Bolt atmaya yeltendi :P

Eger ayni yere gidecek ise yanimizda en azindan 1-2 mage olsun. Ya da scroll ile Vortex atabilen olsun. Zira tek tek o yilanlari oldurmek kasar. Mouse ile secmek zor oluyor.

6 kisi minimum. Mutlaka insured. Bol bol cure heal, bol bol oooOOooOO :)

Gece gorusmek uzere. :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Abyss bugun (random diyor ama) aktif degil. Fire LL aktif.

Monster Group: Cold Blood.

1-5: Lizardmen, Snakes
6-9: Lava Lizards, Ophidian Enforcers, Ophidian Warriors
10-13: Drakes, Ophidian Justicars, Ophidian Zealots
14-16: Dragons, Ophidian Avengers, Ophidian Knight-Errands
Champion: Rikktor

Edit:

Tabii ki 3 silah ile gitmek gerekiyor idealde. Reptile Slayer (Ophidian Slayer + Dragon Slayer), ve Cold Weps !

Buraya mi gidecegiz? Esas hedef Abyss idi sanirim ama orasi bos. Ne yapiyoruz? Delta Lider? :)

[hline]Ride to live, Live to ride...

[Bu mesaj JeanPaul tarafından 03 January 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, o spawn için kalabalık olmak farz, yoksa işimiz bitik kesin olarak. daha önce küçük bir grup halinde denemiştik o spawnı yapmayı ve sonumuz feci olmuştu, herkes bişeyler kaybetti.
çok dikkatli olmak gerek. özellikle 14-16 arası spawnı ilerletmek ölüm gibi. zaten ilerletememiştik biz :)
direk olarak ölmüştük. bir de o bölüm başladığında, sanki spawnlar yeterince zor değilmiş gibi pk'lar geliyor, sinir harbi oluyor resmen. mekandaki yerlerde olan ve görünmeyen trapler de cabası...
kalablık olmazsak o spawnı hiç zorlamayalım derim ben[hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Ethna --> Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

hehe daha oyunu gormemis biri olaraktan.. bu yazdiklarinizi.. bir fikra fransizi edasiyla okuyorum..ne diim .. adini duymadiim yaratiklarin icersine gidiosunuz..:p hade kolay gelsin bari.. !!!

ben downloadime devam ediim:p bitmezzz bu download bitmezzzzzzzz...
Sosyal ağlarda paylaş

..... ben aslinda tamerla gelebilirim istiyosaniz 95 magery , 106 peace , 107 music , ama hayvan yonetme konusda bir kabizligim vardir oda baska[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...