Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ardım eden yafsss:(( hacklandım mı ne*??


ScHaT_morcivet

Öne çıkan mesajlar

Hack ile ilgili araştırma yap geçende rastladım bi siteye mynet ve hotmail mail adreslerini hackleme yöntemleri yazıyordu ben kendi mail adresimi hacklemeyi denedim ve gayet kolay bir şekilde oldu yani ne yaparsın bilemiyorum ama gizli sorun ile cevabın birbirinden çok alakasız şeyler olmalı yoksa isteyen biri anında hackliyebiliyor.
Kendi mail adresini hacklemem tabiki kolay olucaktır diyeceksin ama emin ol bi başkasının ki de o kadar kolay olucaktır.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru söylüyorsun bende bunu hack olarak kabul etmiyorum ama lisedeyken arkadaşlar hep derdi ahahah senin maili nasıl hackledim ama bende sadece gülüp geçerdim ama dikkat edersen çoğu internet kullanıcısına göre mail adresini ele geçirmek hemde gizli soru ile hacklemek sayılıyor :)
Bence de hackerlık bile bu kadar ucuz lanse edilmemeli![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında böyle desek fena olmaz en azından bu işi yapan hacker olay da hack olmaktan çıkar ama Türkçe'yi bu kadar bozma yandaşı değilim dersen sen hiç yanlış yazmıyormusun yazıyorum hemde çok ama 3'ün e olarak kullanılması pek hoşuma gitmedi.
*Yüksek hoşgörüne sığınarak yukardaki kelimeler klavyemden döküldü*:)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...


[Bu mesaj hasansemre tarafından 05 January 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...