Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su an herkesde eclipse loading?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su an herkesde eclipse loading mi?
17:18 itibariyle?

yoksa bana mahsus bi şey mi bu?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
hmm benim bilgisayar saati geri kalmiş snrm yada paticigin saati hatali[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
baglanti turunu bilmiyorum ama sanirim internette buyuk bi sorun var yabanci sitelere zar zor girebiliyorum ve connector oyuna baglanmiyo bile.. scan updates diyo kaliyo..
Mesaj tarihi:
yok benim char secme ekranina geliyor
butun serverlar online
bi eclipse loading[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
soe forumlarindada tartişiliyor olay
eclipse 1 saat loading kalmiş sonra offlieno lmuş şimdi tekrar laodingdeymiş
bakalim acilabilcekmi...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Mesaj tarihi:
Bende offlinedı eclipse en son. Kafayı yicem coronet cantinada çıktım oyunda server geç saatlerde açıldığı için. Ben girdiğimde oyunda inanılmaz yığılma olduğu için load ekranında her kutu dolduğunda karakter secme ekranına dönyürum. 3-4 gündür giremedim bi türlü. Şu server exchange çıksın eclipse de daha fazla durulmaz valla.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Mesaj tarihi:
Saat 8'e kadar Eclipse in loading de olup olmaması pek umrumda değil ama 8'den sonra çok sinirlenebilirim...

Zaten CH'de 2 günde 1 kutu doldurabildim BH de aynen...[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
ya bende de öyle bir de internette çok yavaşladı sözde , 512K olacak dün gece 4 te conecction lost oldu ve sonra bi daha giremedim bakaım bu gün gireblicek miyiz...[hline]FrF---R.İ.P kardeştir....
Mesaj tarihi:
az once oyundan dustum. su anda geri baglanamiyorum. yurt disi sitelerde zaten yavas da olsa calisiyordu, simdi rezalet, hic acilmiyorlar. ayrica demin oyun ici pingim 2700 du, loss 10 du.
Mesaj tarihi:
ben de 2k ping ile oynarken, ciktim diger account ile gireyim dedim, sonucda su anda baglanamiyorum, bir ara baglandim launch pad exe patch etmeye baslamisti, ondan da dustu. bence bu is biter.

Gulay
Mesaj tarihi:
en son bi solo misyon yapayim dedim
dalga gecerek yaptigim 26k lik monk shaman lara 1 flame single i zor attim bi baktim db ustune vehicle imida disabled ettiler

ping 800 loss %40 ti en son[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
  • Yeni Oluştur...