Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 su an herkesde eclipse loading mi? 17:18 itibariyle? yoksa bana mahsus bi şey mi bu?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hmm benim bilgisayar saati geri kalmiş snrm yada paticigin saati hatali[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 baglanti turunu bilmiyorum ama sanirim internette buyuk bi sorun var yabanci sitelere zar zor girebiliyorum ve connector oyuna baglanmiyo bile.. scan updates diyo kaliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yok benim char secme ekranina geliyor butun serverlar online bi eclipse loading[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 soe forumlarindada tartişiliyor olay eclipse 1 saat loading kalmiş sonra offlieno lmuş şimdi tekrar laodingdeymiş bakalim acilabilcekmi...[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bende offlinedı eclipse en son. Kafayı yicem coronet cantinada çıktım oyunda server geç saatlerde açıldığı için. Ben girdiğimde oyunda inanılmaz yığılma olduğu için load ekranında her kutu dolduğunda karakter secme ekranına dönyürum. 3-4 gündür giremedim bi türlü. Şu server exchange çıksın eclipse de daha fazla durulmaz valla.[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 baglantiniz ne acaba ben adsl yim internet ölü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Saat 8'e kadar Eclipse in loading de olup olmaması pek umrumda değil ama 8'den sonra çok sinirlenebilirim... Zaten CH'de 2 günde 1 kutu doldurabildim BH de aynen...[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarchCosweld Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya bende de öyle bir de internette çok yavaşladı sözde , 512K olacak dün gece 4 te conecction lost oldu ve sonra bi daha giremedim bakaım bu gün gireblicek miyiz...[hline]FrF---R.İ.P kardeştir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 az once oyundan dustum. su anda geri baglanamiyorum. yurt disi sitelerde zaten yavas da olsa calisiyordu, simdi rezalet, hic acilmiyorlar. ayrica demin oyun ici pingim 2700 du, loss 10 du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ben de 2k ping ile oynarken, ciktim diger account ile gireyim dedim, sonucda su anda baglanamiyorum, bir ara baglandim launch pad exe patch etmeye baslamisti, ondan da dustu. bence bu is biter. Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 en son bi solo misyon yapayim dedim dalga gecerek yaptigim 26k lik monk shaman lara 1 flame single i zor attim bi baktim db ustune vehicle imida disabled ettiler ping 800 loss %40 ti en son[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar