UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 uzun zamandır 2.lig takip etmiyodum gerçekten baya çekişmeliymiş ama bildiğim kadarıyla ikinci ligde şöyle bir kaç şık hareket yapıp seyirciyi coşturacak adamlar pek yok
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Sufer ligde varmı ki sanki ? Bi aralar ortega flm vardı o da yk .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64123 altındaki topic abi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu topik o konuya yanıt vermek isterken yanlışlıkla açılmıştır kusura bakmayın. böyle çey nasıl olur demeyin beni tanısaydınız inanırdınız[hline]Ben size bir iki tane vururum ama siz beni döversiniz
Öne çıkan mesajlar