UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 uzun zamandır 2.lig takip etmiyodum gerçekten baya çekişmeliymiş ama bildiğim kadarıyla ikinci ligde şöyle bir kaç şık hareket yapıp seyirciyi coşturacak adamlar pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Sufer ligde varmı ki sanki ? Bi aralar ortega flm vardı o da yk .[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64123 altındaki topic abi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu topik o konuya yanıt vermek isterken yanlışlıkla açılmıştır kusura bakmayın. böyle çey nasıl olur demeyin beni tanısaydınız inanırdınız[hline]Ben size bir iki tane vururum ama siz beni döversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar