Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 iki adet 64 ram satıyorum.. almak isteyen gelsin.. fiyatı dert etmeyin malum düştüler iice.. ramler saalam onuda merk etmeyin yeni iki adet 256 alcam bunnarı anakartta koycak yer yok sadece 2 rm yuvası var maalesef.. dedim abri satıyım... bir dee.. cirlop gibi az kullanılmış bir siemens M50.. yurt dışından gelen ilk M50 lerden o sepeple türkiyede son satılanlardan daa kaliteli.. mavi ışıklı ve diğer M50 ler den daa çok ışık verio, gözünü alıo yani adamın.. 200 milyon... ulan 300e almıştım bee..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ideefixe'de m50 nin sıfır satiş fiyati170 milyon lira . hepsiburada.com da data kablosu ile 180 milyon lira .[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 [Bu mesaj hired_gun tarafından 06 December 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ramler kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar