Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bounty Hunter Walkthrough

Gunn

Öne çıkan mesajlar

heh evet swg alma nedenimdi zaten BH olabilme imkani. Neden holocron kasmiyorum? Bundan :) Butun SW oyunlarinda yok jedi dik yok pilottuk. BH durumu cok farkli. Combat yetenekleri acisindan bir degisiklige ihtiycim yok ama missonlarin biraz daha cesitli olmasi iyi olurdu ( vehicle ile takip, bir cantinada masada oturan bir grubun temizlenmesi vs.) yeni alet edevatlar isterdim; electro net, poison darts tarzi human trapler. Ayrica BH ler "kesinlikle" Galactic conflictin disinda olmalidir. Yani ne rebel ne de imp.
Sosyal ağlarda paylaş

BH yi GCWnin dışına şöyle çıkarabilirler. Bir BH factioni olur, hatta birden fazla olur, imperialin yani sira atiyorum PrayingMantis guildinin üyesi olursun, rebellerin yanı sıra karşı faction BHlarıyla da savaşabilirsin, hatta bu factionlarin varolan factionlarla ilgisi olur, atıyorum A factioni Nighsister desteklerken B factioni Singing Mountain Clan destekler, bahsi geçen factionlarda -5K sahibi olanlar ödül olarak çıkabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada film koca bir resmin ufak parcalarini sergiliyor unity. Sonucta film Anakin in hikayesi SW galaksisinin degil. SW evreni bundan cok daha genis ve bh guildleri mevcut. Hakkinda binbir kitap var hem savas oncesi hem de sonrasiylan ilgili.

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 02 January 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bnce bh lik cok fazla rebellikle uyusmuyor ciktiginiz gorevler genel gibi gozukse de genelde imparatorluga hizmet eden gorevler ve ileri seviyede arakyd leri kullanmaya basladiginizda goruyosunuzki gelen probot imperial probot, rebel oldugum zamanlardada bh idim bi turlu anlam veremezdim bu ne simdi bana nie imperial probot falan gelio die insan soruyor imperialken bh olmak daha keyifli geldi bana sabotajcilari oldur anti imperial propagandacilari oldur falan bayaa keyifli geldiydi.tabiki bunu rebeller bh olmasin die solemiyorum. ben bole hissetmistim paylasmak amciyla soledim.

bir de bh carbinle ilgili olarak ileriki levellerda dikkat etmek lazim (her zaman slotumda hazir dh17 bulundurdum iyi dmg li ve dmg sliceli) karsiniza 80-90 resistli npc ler cikiyor ve bu arkadaslara dh17 ile kd ve dizzy atmak zor olabiliyor bole durumlarda isi riske atmayin madem carbine kullanacaksiniz bi tane breath of heaven cekin ve laser carbininizi elinize elip ole katıstırın elemana derim. hos koca bh bitirip aylarcada bh oynadim 287k carbine xp fazladan birikmis buda aslinda bh da cok da carbine ihtiyaciniz olmadiginin bir isareti gibi bence iyi bir bh yaninda scatter haric fwg5, republic blaster(ki eskiden scout blaster idi) ve her ihtimale karsi bir de striker pistol bulundurursa, striker sart degildir ama olurya ns falan gidersiniz yaninizda bulunsun derim :). llc ile desteklediginde her zaman ustun bir savasci olur.silahlar sirasi ile acid, heat, energy ve kinetic dmg veren silahlardir ki bu da bh targetlar arasinda resistlerin hafif oldugu taraftan saldirabilmenizi saglar ki zaten npc de, olaya llc guselce npktayi koyar. tuh unuttuk bide tangle pistol varki oda composite gecirip kafaya benim mindima bisi olmaz diyenleri dumur dan dumura ugratabileceginiz gusel bi silahtir ve stun atar ki eclipste pek stun korumali armor olmaz.(tabi ki bende var :)). neyse aklima baska gelen olursa onuda yazarim.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...