Gunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bunu bir arkadaş sormuştu, özel mesajdan cevap yazarken uzun olduğunu farkettim, az bişeyler katıp buraya koyim dedim. Pop aç değilsen bunu sticky yap da herkese faydası olsun :) not: dil için kusura bakmayın, direk bir şahsa yazıldığı için tuhaf bi dil oldu BH kimdir: Ödül karşılığı insanları yakalayan ya da öldüren kişilerdir. Buna öldürmek yerine kontratı kapatmak demeyi tercih ederler. Avladıkları insanlar da onlar için kısaca kontrattır. WG'de BH kimdir: Terminallerden görev alıp kontratları öldüren (yakalamak yok) kişidir. Defansı çok azdır (master dancerdan daha az) ama saldırı şekilleri en zengin meslektir. Ayrıca en çok silah türüne hakim olup PvP'de oldukça zevkli anlar sunar. BH ne yapar: Terminal görevleriyle NPC avlayabilir. Parası bayağı iyidir. Bunun dışında Jedileri de avlayabilir ancak bu konuda çok spekülasyon var. Kimine göre tüm imperial BH'lar için bütün jediler TEF (saldırılabilir)'dir, kimine göre ancak jedi eline sabre aldığında ya da bir force sergilediğinde saldırabilir. Her şekilde göreviniz olan jedinin size tef olduğu kesin. Jedileri nasıl avlarız: Oyunda şu anda bu özellik kasıtlı ya da kasıtsız olarak bozuk. Herhangi bir jedi kılıcını ya da güçlerini insanların önünde çok sergilediğinde terminale görev olarak düşer. Siz terminalden görevi aldığınızda sadece Jedi'nin ismini görürsünüz ama seeker droidleriniz jediyi takip etmez. Dolayısıyla iş şu an için şansa kalmış durumda. Listenizde birçok farklı BH (özellikle cantinaların müdavim dancer ve musicianları) olması faydalıdır. /tell trafiğiyle herkese jedinin ismini yayabilirsiniz. Nasıl BH oluruz?: Çok çalışarak :P BH oyunda Jedi'den sonra en zor masterlanan professiondır. Hem de açık ara. Aynı zamanda masterladıktan sonra geriye sadece 33 skill point kalır ki 15inin Novice Medic'e gittiğini düşünürseniz BH oyunda diğer mesleklerin güzelliklerinden faydalanamaz. Oyuna Marksman ya da scout olarak başlamanız lazım. BH skilline ulaşmanız için hem marksman hem de scout masterlanmak zorunda. Dolayısıyla oyunda bir daha hiç kullanmayacağınız en az 3 sütunu boşu boşuna çalışmış oluyorsunuz. Bu ikisi masterlandıktan sonra 40K combat xp alıp Novice BH oluyoruz. Silah xplerini es geçiyorum, BH'nın en zor skilli olan Investigation için ise bilgiler aşağıda. Umarım yardımcı olur :) Bestine'de Cantina'nın arkasındaki terminalden bir görev seç, az ötede starportun arkasında iki spynet operative var. Bunlara klikleyince sana wpyi verecekler. Eğer bir şehirde değilse ya da bir şehire çok yakın değilse direk iptal et git bidaha dene. Güzel bi mission bulunca git yap. Normalde 6K xp kazanınca Investigation I'i öğrenebiliyosun ama sen öğrenme, 10K ya kadar biriktir Hem 1'i hem II yi aynı anda öğren, hatta 3'ün de yarısını falan bitirmiş oluyosun. Bunu yapmanın sebebi bu leveldaki görevler çok uzun, böyle daha hızlı başlamış oluyosun. Level III'ü doldurmak için de şunları yapıcan (bu Inv I'den itibaren bütün görevler için geçerli) Kadaara/Naboo'yu üs edinicen. Hemen starportun önünde terminal var. Shuttleportun yanından şehirden çıkmadan hemen sağda duvar dibinde de lvl3 spynet var (spynetlerin levelları değişiyor, herkes kendi levelina bakiyor) ona klikliyosun ve Bio Signature alıyorsun. Şehir dışına çıkıyorsun (500m kadar) ve arakynd probe droidini fırlatıyorsun. Yeteri kadar uzaklaşmadıysan burdan fırlatamazsın der. Probe droidi fırlattıktan 20 saniye sonra gökyüzünden yere çakıldığını göreceksin. Çakıldığı noktaya git, hemen çıkmıyor bi 30sn sonra falan görülür oluyor Imperial Probot Base şeklinde. Radarında da beyaz gözüküyor. Ona gidip Transmit Bio Signature de. Sonra git starporta bekle, daha da iyisi sonucun gelmesini beklerken hazır shuttle varsa Theed'e git, ordan gemi beklemeden biçok yere hemen gidebiliyosun çünkü. Gezegen adı gelince hemen oraya uç. Gezegene iner inmez zaten on screen waypoint monitöründe (açmadıysan preferencestan aç) wp belirecek. Oraya gitme, bir tane seeker droid fırlat ve sonucu bekle. Sonucu beklerken haritandaki ilk turuncu wpnin üstüne sen kendin bi wp ekle (mouse sol tuşuyla create wp) seeker yeni wp yi verince haritanı aç ve karşılaştır, iki wp'nin doğrultusu bir şehire doğru gidiyor olmalı çünkü tüm hedefler Starport olan şehirlere gidip gezgenden ayrılıyolar. Senin yapman gereken şey ya yolunu kesmek (boşuna wp ye gitme orayı terketmis olur) ya da gideceği şehre gidip beklemek, ara ara seekerlar fırlatmak. Hedefin dakikada 170m hızla gidiyor, gerekli ince hesapları haritadan yapabilirsin gerekirse. Hedefine 500m yaklaştığında hedefin ilerlemeyi keser. Bu dakikadan sonra yeri değşmez hedefin. Olası buglar: Hedef beyaz çıkar: yapacak bişey yok. Hedef bir kayanın ya da ağacın içinde çıkar: Hedefin yanına kamp kur, yerşekilleri temizlenir. Hedef boş çıkar: HEdefin yanında bir Npc ye saldır, yoksa uzaktan çek, hedef çıkıp düşmanına dalar. Hedef aynı isimle iki tane çıkar: Eşhedü Seeker göndermene rağmen WP hiç değişmez: MEcburen wp ye gidip oranın boş olduğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 "Hedef aynı isimle iki tane çıkar: Eşhedü " ikiz hedefler için geçerli sanirim...yada k4nk olanlar (bkz. Simon&Simon, Dupon&Dupon etc) silah tercihleri ve nedenlerini de isteriz isteriz isteriz! *açtir*[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 hmm her yararlı topici sticky yapmak yerine siteye koymak çok daha faydalı. sağol gunn.. http://www.paticik.com/swg/syf.php?id=316[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 27 December 2003 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 SWG forumlarında en üstte sürekli 8-9 topic sticky duruyor da ondan şeettim ama tabi orası BH forumu burda her profession için bitane sticky yapamayız heralde. Silah seçimi ve nedenlerini basitçe geçiym, ötesi ukalalık olmasın herkesin kendi tarzı var. Önce bilmeniz gereken şey, BH'ın savaş tarzının kontrol ve pislik üstüne olduğudur. Yani bir commando gibi müthiş bir ateş gücünü yönetmez ya da bir rifleman gibi uzaktan tek atışla aşağı indirmez sizi. Magic oyununu bilenler varsa şöyle bir benzetme yapiym, BH, Magic'in mavi destesidir. Tüm specialları rakibi "kontrol" etmek üstüne kuruludur. Ana kontrol silahımız olarak carbine'i kullanıyoruz. Carbine ile Ultimadaki "curse"lere denk düşebilecek şeyler uyguluyoruz rakibimize. Benim hedeflerim savaşın 10 saniyesinde aşağıdaki state effectlere sahip olurlar Blind - rakibin accuracysini düşürür Dizzy - Posture change halinde hedef yere düşer Stun - Saldırı etkisini azaltır On Fire - Health pool'undan ilk atışın 1/2 oranında hp yanarak azalır. Health bleed - Health poolu ilk atışın 1/3 oranında kanayarak azalır. Health bleed 2 - Health poolu ilk atışın 1/2 oranında kanayarak azalır. İlk bleedle stack olur (her ikisinin de etkisi üst üste biner) Knocked Down - Hedef yere düşer, eğer dizzy state'i varsa kalkmaya çalıştığında tekrar düşer. Mind Bleed - Mind poolu ilk atışın 1/3 oranında kanayarak azalır. Rakibinizi bu duruma düşürdükten sonra artık yapmanız gereken sadece size özel olan LLC silahınızı elinize alıp maksimum dmg'i yapmaktır. Yukardaki stateler rakibinizin defenslerine göre etki etmeyebilir, genelde PvP de rakiplerinizin yukardaki statelere defensleri vardır. Bir Bounty Hunter karşılıklı ateş edilen bir savaşta uzun süre hayatta kalamaz. BH'nin amacı rakibini en kısa sürede ateş edemez duruma getirmektir. Hangi malzemelere ihtiyacımız var: Bana göre bir BH nin çantasında şunlar olmalıdır. Laser Carbine - AP özelliğiyle zor hedeflerde iyi sonuç verir. Mümkünse dmg slice olması iyidir. DH17 veyda DLT Snubnose Carbine - Bunlar genelde çok hızlıdır. Speede slice edilmiş bir tane kullanıp üstüne bir de speed powerup takarsanız 1 küsürlü hızlara inebilirsiniz. Dmg'in fazla bi önemi yok, bu silahı yukarda bahsettiğim state effectleri rakibe yerleştirmek için kullanıyoruz. HAM costlarının düşük olması da tercih sebebidir. Scatter pistol- Çok yaratığın ve zırhın resisti olmadığı Acid dmg vermesi sebebiyle yararlı bi silahtır. 2 küsürlü hızlarda ve en az 250dmg'li bir scatter kullanılmalıdır. FWG5 ya da Republic Blaster- Acid'e resistli hedeflerde kullanılmak üzere alternatif olarak taşınmalı. LLC (Light Lightning Cannon)- Özellikle NPC hedeflere yüksek dmg vermek için kullanılır. PvP de hemen hemen hiç kullanılmaz, ıska geçtiğiniz an ölüsünüz demektir. Stim Bs- Novice medic ile kullanabileceğiniz bu stimler hayat kurtarır. Bir crate taşımak lazım. Camp kits and crafting tool- Petlerinizi ve araçlarınızı çıkarmak için her yerde kurabilceğiniz kamp kitleri ve bunları yapabileceğiniz alet. Hide and bones- Camp kit yapmak için gerekli malzeme. Bunun yerine bir crate camp kit'de taşısanız olur. Armor- Composite diyorum, hem RP hem de resist için en uygunu bu gözüküyor. Herhangi bir binek Herhangi bir araç Arakynd Probe Droids- En iyisi bir kasa taşımak. Kullanımını ve amacını diğer bölümde anlattım. Seeker Droid- Bunları da tek tek kullanmak yerine kasayla taşıyın. BHnin favori PvP specialları nelerdir Bu kısım sadece bir tavsiye. Rakibinizin ham barını kontrol edin, genelde karakterlerin mind'ı düşüktür. Eğer düşükse ve rakibiniz kask giymiyorsa sadece eyeshot spam (arka arkaya eyeshot yapmak) yetecektir. Mind pool heal edilemediği için rakip fazla dayanamaz. Yalnız son zamanlarda %80 acid resistli composite helmetlar çıktı. Rakibinizi tanıyorsanız ve zengin/deneyimli bi oyuncuysa eyeshotlarınızı scatterla değil fwg veya republicle yapın. Mind düşük değilse SapShot+Fire KD kombinasyonuyla açın. SapShot dizzy state effektini yerleştirir, FireKd' de rakibi yere yıkar. Eğer dizzy tuttuysa rakip yerden kolay kolay kalkamaz. Hemen arkasından bleedshot ve torso shotla devam edin. Benim kullandığım iki pvp makrosu şöyle 1) SapShot, SapShot, FireKD, FireKD, (tabanca slotunu seç)TorsoShot, BleedSHot, HealthShot, TorsoShot, TorsoShot, TorsoShot, TorsoShot, TorsoShot, 2) SapShot, FireKD (tabanca slotu) TorsoShot, EyeShot, EyeShot, EyeShot, EyeShot, EyeShot, EyeShot, EyeShot Aklıma gelenler bunlar. Son söz olarak bir dansöz kadar defansınız olmadığı aklınızdan çıkarmayın. Siz ön cephe savaşçısı değilsiniz, rakibiniz en beklemediği anda arkasını döndüğünde en korunaklı yerde en avantajlı durumda ilk atışı yapacak olan kişisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sen Dansoz kadar kritabilirmisin ki defansin dansozden daha iyi olsun :yapma: Saka bir yana mukemmel informasyon, keske kendi bransini senin kadar iyi bilen herkes buraya bu konuda bilgi yazsa, yeni baslayan arkadaslar icin mukemmel bir klavuz olur. Tulay Master Dancer :-) [Bu mesaj Gulay tarafından 27 December 2003 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 2X Fireknockdown yapmishsin macroda . KD hedefe tekrar KD atinca ayaga kalkmiyor muydu duzettiler mi onu ? O yuzden Kd spam yapilmiyordu. Bu arada senin yazina ek eger KD spam yapacaksaniz Carbine olarak CDEF i tercih edin. Ozellikler Cost icin experimet yapilmish halini ki aksi halde zaten kendi kendinizi oldurursunzu costlardan dolari. Vurdugunuz dmg in bir anlami yok zaten. Dizzy Kd olunca adam zaten full ham da olsa da 10 sn de oluyor. O yuzden kesinlikle CDEF carbine diorum carbine specialleri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 /nod Player characterler KD spamde ayağa kalkmıyor. NPCler kalkıyordu artık onlar da kalkmıyor ama artık tüm NPCler sürekli ayağa kalkmaya çalışıyorlar, eskiden yedikleri zaman dizzy geçse bile yatarlardı, şimdi başarıp ayağa kalkan ya da ayağa kalktığı 1 salise de gOzünüzün ortasina 1K lik hit koyan NPCler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 2 satirlik threadlar sticky oluyorsa bu kralı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesela şu points of interest in sticki olmasının bi anlamı kalmadı datapadlerimizde var zaten.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 /stiki yapilsin[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: -coLdwind-, 27 December 2003 11:37 tarihinde demiş ki: hmm her yararlı topici sticky yapmak yerine siteye koymak çok daha faydalı. sağol gunn.. http://www.paticik.com/swg/syf.php?id=316[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi her yararli topigi stiki yapmayalim. oraya koyuldugundan beri pek bi getirisi olmayan places of interest topici kalksin bu stiki olsun o niye duruyor ? ona guvenip bi gittik tatuinde battlefield var diye maymun olup geldik colun ortasinda kum bulup. zaten datapadda cikiyor artik hicbi olayi yok onun.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 orda yazan herşey POIde yok coldwind açıklamış işte siteyede eklenmiş ne gerek var sticky olmasına?[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sticky olsa daha iyi olur bence[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 o stikiden baktigim iki yere gittigimde de aradigim sey yerine bubbayi buldum. bir tatuinde battlefield, iki hidden rebel base diyor corelliada, hidden corsec rebel base cikti. geregi su, cogumuz bh oluyoruz, eninde sonunda tekrar tekrar bakmamiz gerekecek buna, ve en cok gidip geldigimiz, tartisma yaptigimiz yer de forum. alt kisimlara dusup kaybolmasin. ne yalan soyliyim daha siteye 8 aydir 3 kez bakmis degilim.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 indiririz points of interest'i, no problemo. said: Gunn, 27 December 2003 13:52 tarihinde demiş ki: SWG forumlarında en üstte sürekli 8-9 topic sticky duruyor da ondan şeettim ama tabi orası BH forumu burda her profession için bitane sticky yapamayız heralde. bakın gunn nasıl anlayışla karşılamış durumu çakmış. sitenin güncellenemediğini biliyorsunuz da ondan bakmıyorsunuz. halbuki "cold sana şöyle bi rehber hazırlayalım diğer arkadaşlar da faydalansın" diyenlerin sayısı yok gibi birşey. ayrıca ileride bunun gibi bir sürü guide gelecek güncel, onları da sticky yapsak hiç te hoş olmaz bu sefer site özelliğini yitirir, ki az çok yitirmiş durumda biz bunu düzeltmeye çalışıyoruz. site olduğu sürece pek fazla topici sticky göremeyeceksiniz bundan sonra, çünkü böyle olması gerekiyor normalinde.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 29 December 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 artik bobafet abimizi ornek aliyorum ben de. ama onun ters kutuplu kopyasini. bh oldum.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ilk bh misyonumu yaptim. kendimi harbiden uzun suredir ilk kez swsel birsey yapmis hissediyorum oyunda. oyundan sikilan arkadaslara bh olmalarini oneririm[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 gun bh raconunda underhand shotun saygin bir yeri var midir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yok denecek kadar az belki KD atar verdıgı damage ve ıslevıne degmeyecek kadar fazla HAM yer, e carbın tabı onun yerıne fıre knockdown beklıcen mıs gıbı KD+dızzy+fıre harcadıgın HAMada degecek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: unity100, 30 December 2003 01:04 tarihinde demiş ki: ilk bh misyonumu yaptim. kendimi harbiden uzun suredir ilk kez swsel birsey yapmis hissediyorum oyunda. oyundan sikilan arkadaslara bh olmalarini oneririm biraz daha iyi bi makine olsa ve doctor olmamış olsaydım kesin bh olurdum bende cidden oyundaki sw tadını jedidan sonra en iyi hissettiren profession[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ilk kez bi silah cikardigimda ne alakasi var demiyorum ilk kez komple planlanmis hissi veren bir meslek yapiyorum. pistol var carbin var heavy silah llc var. 3 mesafe icin 3 silah. geliyorum okkali npclere 65 m de duruyorum bi iki adim atiyorum 63 te llc calisiyor cekiliyorum stimliyorum. cunku 70 resistli compozite ragmen herifler 700 cakabiliyor. bu da daha novice bhdekiler.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bh la ilgili makro kullanmayı ben kendim icin pek uygun bulmamıstım. cunku bh ın en buyuk ozellıgı rakıbın ıstedıgı pooluna zarar verebılmesı ıdı bu da onu ustun yapan yanı. bh olacaksanız yanızda fishak muon ve breath of heaven denılen gıda ve baharat konseptını bulundurmanız ve tabıkı novıce medıc olmanız gerekır ayrıca kala cok az puanınızlada pistolerdan defense almanızı sıddetle tavsıye ederım. eger bunlar sızde olursa acıkcası armorunuzda varsa kolay kolay sızı kımse yere ındıremez, ama melee lere yaklasmayın cunku defenselerınız ayakta kalmanıza yetmez. sımdı bunlara sahıp olduktan sonra ne pvp de nede su malum kontratları yerıne getırmede 1 pete bıle ıhtıuyascınız kalmayacaktır. 10 lık hamları maymuna cevıreceksınız. iste tum bunlar bh olan tarafından saglanırsa eger acele etmenıze hıc gerek yok rakıbınızı hangı poolu zayıfsa oradan saldırabılırsınız. gunn daha cok assault bı yontem belırlemıs. ben bh klen bır mıktar defense ve assault uzerıne yogunlasırdım. ayakta kalmamı saglıcak malzemeler bana vakıt kazandırır. verdıgım dmg heal etmeye calısanı mındından yada mınd poolu dusukse yıne mındından, yada ıyı resıstlı bır composıte helmet takıp healthını sısırmıs bana bısı olmaz dıe oratada dolasan adamı healthınden. yada sızı ındırmek ıcın paso spec yapan bırının bıten actıonundan alabılırsınız.scatter ile health ve minda cok ıyı ve sadece o poola yonelık atıslar yapabılırsınız. carbıne dıger poollarada zarar versede actıon poolu azalmıs bır adam ıcın kacınılmaz olumu temsıl edecektır. bı takım speclerı kullanmak ıcın cesıtlı carbınler kullanaılabılır ancak temel carbıne laser carbıne dır sıozden actıon cost cok goturecektır ancak medıum armor pearcıngı olan bu sılah co ıs bıtırıcıdır. ve llc ye gelınce mob lara 2. lvl speclere sahıpsenız dmg oranınız yukselecek ve 11k ıle 22k arasında degısecektır. pvp de llc kullanılabılecek bır alet degıldır kazandıgınız ekstra zaman onemlı ve llc ıle harcanamayacak kadar onemlıdır. eger bır pvp yı yada mobu olduremıyorsanız ve olmek uzereysenız, ancak carbıne ve scatter ıle alamaıyacagınızı anladıysanız son bır kez sansınızı denemek ıcın kullanabılecegınız bır alettır eger mıs etmezse kı ılerı skıllerde oek mıss etmez. rakıbınıze ınanılmaz bır suprız yasatabılırsınız. bıde unıty benı dumurdan dumura ucurdun bu kadar bh karsıtıyken bh dan keyıf alman beni acıkcası cok sasırttı.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben bh karsiti degildim. dengesizlik karsitiydim. hala da derdim fazla guclu olabilir diye fakat son zamanlarda rifleman da epeyi one cikti, commando da guclu ortam dengeli gorunuyor. yine de bhnin daha cok bobafetsi aparat edevat kullanan bi sinif olmasi lazim. yuzde 50 gibi.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 BH de her türlü pislik atışın baş üstünde yeri vardır unitycim. Underhand shot, FireKnockdown gelene kadar kullanabileceğin bi atış ama dizzy yerleştiremezsen rakibine ancak arayı açmada kullanılıyor. Bu arada evet, BH o kadar zevkli bir skill ki, ben daha ileri gidip "oyun jedi ve BH üstüne yapılmış, daha sonra diğer proflar eklenmiş" şeklinde bakıyorum. Başka mesleklerin dynamic missionları yok, başka hiçbir profession diğer oyunculara saldırma hakkını elde edemiyor. BH çook ama çook farklı diğer professionlardan. Ama her zaman dediğim gibi, isterlerse BH'yı çöpten adam yapsınlar, wort bile öldüremesin, ben yine de BH'yım. Hep BH idim, hep de olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi her yararli topigi stiki yapmayalim. oraya koyuldugundan beri pek bi getirisi olmayan places of interest topici kalksin bu stiki olsun o niye duruyor ? ona guvenip bi gittik tatuinde battlefield var diye maymun olup geldik colun ortasinda kum bulup. zaten datapadda cikiyor artik hicbi olayi yok onun.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 orda yazan herşey POIde yok coldwind açıklamış işte siteyede eklenmiş ne gerek var sticky olmasına?[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sticky olsa daha iyi olur bence[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 o stikiden baktigim iki yere gittigimde de aradigim sey yerine bubbayi buldum. bir tatuinde battlefield, iki hidden rebel base diyor corelliada, hidden corsec rebel base cikti. geregi su, cogumuz bh oluyoruz, eninde sonunda tekrar tekrar bakmamiz gerekecek buna, ve en cok gidip geldigimiz, tartisma yaptigimiz yer de forum. alt kisimlara dusup kaybolmasin. ne yalan soyliyim daha siteye 8 aydir 3 kez bakmis degilim.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 indiririz points of interest'i, no problemo. said: Gunn, 27 December 2003 13:52 tarihinde demiş ki: SWG forumlarında en üstte sürekli 8-9 topic sticky duruyor da ondan şeettim ama tabi orası BH forumu burda her profession için bitane sticky yapamayız heralde. bakın gunn nasıl anlayışla karşılamış durumu çakmış. sitenin güncellenemediğini biliyorsunuz da ondan bakmıyorsunuz. halbuki "cold sana şöyle bi rehber hazırlayalım diğer arkadaşlar da faydalansın" diyenlerin sayısı yok gibi birşey. ayrıca ileride bunun gibi bir sürü guide gelecek güncel, onları da sticky yapsak hiç te hoş olmaz bu sefer site özelliğini yitirir, ki az çok yitirmiş durumda biz bunu düzeltmeye çalışıyoruz. site olduğu sürece pek fazla topici sticky göremeyeceksiniz bundan sonra, çünkü böyle olması gerekiyor normalinde.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 29 December 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 artik bobafet abimizi ornek aliyorum ben de. ama onun ters kutuplu kopyasini. bh oldum.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ilk bh misyonumu yaptim. kendimi harbiden uzun suredir ilk kez swsel birsey yapmis hissediyorum oyunda. oyundan sikilan arkadaslara bh olmalarini oneririm[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 gun bh raconunda underhand shotun saygin bir yeri var midir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yok denecek kadar az belki KD atar verdıgı damage ve ıslevıne degmeyecek kadar fazla HAM yer, e carbın tabı onun yerıne fıre knockdown beklıcen mıs gıbı KD+dızzy+fıre harcadıgın HAMada degecek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: unity100, 30 December 2003 01:04 tarihinde demiş ki: ilk bh misyonumu yaptim. kendimi harbiden uzun suredir ilk kez swsel birsey yapmis hissediyorum oyunda. oyundan sikilan arkadaslara bh olmalarini oneririm biraz daha iyi bi makine olsa ve doctor olmamış olsaydım kesin bh olurdum bende cidden oyundaki sw tadını jedidan sonra en iyi hissettiren profession[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ilk kez bi silah cikardigimda ne alakasi var demiyorum ilk kez komple planlanmis hissi veren bir meslek yapiyorum. pistol var carbin var heavy silah llc var. 3 mesafe icin 3 silah. geliyorum okkali npclere 65 m de duruyorum bi iki adim atiyorum 63 te llc calisiyor cekiliyorum stimliyorum. cunku 70 resistli compozite ragmen herifler 700 cakabiliyor. bu da daha novice bhdekiler.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bh la ilgili makro kullanmayı ben kendim icin pek uygun bulmamıstım. cunku bh ın en buyuk ozellıgı rakıbın ıstedıgı pooluna zarar verebılmesı ıdı bu da onu ustun yapan yanı. bh olacaksanız yanızda fishak muon ve breath of heaven denılen gıda ve baharat konseptını bulundurmanız ve tabıkı novıce medıc olmanız gerekır ayrıca kala cok az puanınızlada pistolerdan defense almanızı sıddetle tavsıye ederım. eger bunlar sızde olursa acıkcası armorunuzda varsa kolay kolay sızı kımse yere ındıremez, ama melee lere yaklasmayın cunku defenselerınız ayakta kalmanıza yetmez. sımdı bunlara sahıp olduktan sonra ne pvp de nede su malum kontratları yerıne getırmede 1 pete bıle ıhtıuyascınız kalmayacaktır. 10 lık hamları maymuna cevıreceksınız. iste tum bunlar bh olan tarafından saglanırsa eger acele etmenıze hıc gerek yok rakıbınızı hangı poolu zayıfsa oradan saldırabılırsınız. gunn daha cok assault bı yontem belırlemıs. ben bh klen bır mıktar defense ve assault uzerıne yogunlasırdım. ayakta kalmamı saglıcak malzemeler bana vakıt kazandırır. verdıgım dmg heal etmeye calısanı mındından yada mınd poolu dusukse yıne mındından, yada ıyı resıstlı bır composıte helmet takıp healthını sısırmıs bana bısı olmaz dıe oratada dolasan adamı healthınden. yada sızı ındırmek ıcın paso spec yapan bırının bıten actıonundan alabılırsınız.scatter ile health ve minda cok ıyı ve sadece o poola yonelık atıslar yapabılırsınız. carbıne dıger poollarada zarar versede actıon poolu azalmıs bır adam ıcın kacınılmaz olumu temsıl edecektır. bı takım speclerı kullanmak ıcın cesıtlı carbınler kullanaılabılır ancak temel carbıne laser carbıne dır sıozden actıon cost cok goturecektır ancak medıum armor pearcıngı olan bu sılah co ıs bıtırıcıdır. ve llc ye gelınce mob lara 2. lvl speclere sahıpsenız dmg oranınız yukselecek ve 11k ıle 22k arasında degısecektır. pvp de llc kullanılabılecek bır alet degıldır kazandıgınız ekstra zaman onemlı ve llc ıle harcanamayacak kadar onemlıdır. eger bır pvp yı yada mobu olduremıyorsanız ve olmek uzereysenız, ancak carbıne ve scatter ıle alamaıyacagınızı anladıysanız son bır kez sansınızı denemek ıcın kullanabılecegınız bır alettır eger mıs etmezse kı ılerı skıllerde oek mıss etmez. rakıbınıze ınanılmaz bır suprız yasatabılırsınız. bıde unıty benı dumurdan dumura ucurdun bu kadar bh karsıtıyken bh dan keyıf alman beni acıkcası cok sasırttı.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben bh karsiti degildim. dengesizlik karsitiydim. hala da derdim fazla guclu olabilir diye fakat son zamanlarda rifleman da epeyi one cikti, commando da guclu ortam dengeli gorunuyor. yine de bhnin daha cok bobafetsi aparat edevat kullanan bi sinif olmasi lazim. yuzde 50 gibi.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 BH de her türlü pislik atışın baş üstünde yeri vardır unitycim. Underhand shot, FireKnockdown gelene kadar kullanabileceğin bi atış ama dizzy yerleştiremezsen rakibine ancak arayı açmada kullanılıyor. Bu arada evet, BH o kadar zevkli bir skill ki, ben daha ileri gidip "oyun jedi ve BH üstüne yapılmış, daha sonra diğer proflar eklenmiş" şeklinde bakıyorum. Başka mesleklerin dynamic missionları yok, başka hiçbir profession diğer oyunculara saldırma hakkını elde edemiyor. BH çook ama çook farklı diğer professionlardan. Ama her zaman dediğim gibi, isterlerse BH'yı çöpten adam yapsınlar, wort bile öldüremesin, ben yine de BH'yım. Hep BH idim, hep de olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar