Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende aldım PS 2 amma velakin...

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Şimdi geçen yılbaşı bi tane satin silver ps2 aldım. İzninizle birkaç soru yönelticem.
- Bu alette dvd var dolayısıyla vcd de olması lazım. Ben buna önce kopya bi vcd koydum. Please put ps or ps2 format disc gibi bisiy dedi. Herhalde kopyadir dedim. Orjinal bi vcd koydum gene aynı hatayı verdi. Şimdi benim bu alette vcd yada dvd izlemek için ekstra bişeyler yapmammı gerekiyor ?
- Bir diğer soru buna ben bi chip taktıracam. Ankarada metrodaki japon oyuncak sarayına sordum messiah pro2 ye 125 milyon dedi bende oha dedim doğal olarak. Zaten tek model varmış. Ankarada chip taktırtabileceğim alternatif mekanlar varmıdır ? Varsa nerelerdedir ?
Şimdiden teşekkürler.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Sosyal ağlarda paylaş

valla film olayını bilemicem ama sunu bi dene belki yarıyabilir
benim chipli makinada dvd izlemek icin makinayı ilk acarken 4-5 saniye basılı tutuorum acma tusuna ondan sonra takıyorum..ama vcd hic denemedim..
seninki chipsiz anladıgım kadarıyla.bence garanti olsun aldıgın yere ara sor bu alette vcd izleyebilirmiyim diye..
chip konusuna gelince
bazı arkadaslarım var mes2den pek memnun deiller
tavsiyem eger bulabilirsen blue chip al
hem ucuz hem seni tatmin eder merak etme..yaklasık 1yıldır kullanıorum hic sorun cıkmadı daha..
Sosyal ağlarda paylaş

bu konsollar (ps2 olsun xbox olsun) çalıştırmıyo vcdleri anlamadığım şekilde. ben de dvd çalıştırıyosa vcd de çalıştırır diyodum ama yapmıyolarmış.

burdaki problem bittiyse benim de bi iki maruzatım olsun. ben de alacam yakın zamanda bu aletten. ama ne kadar masraf etmem gerekir aletin üstüne. 2. controllerı olsun memory cardı olsun chipi olsun. toplam ne kadara patlar makina dışındaki şeyler? ona göre biriktirelim bişeyler.[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki:
....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben teknosa dan aldım peşin fiyatına 8 taksit vardı 540 milyondu alet 2 tane kol veriyor yanında. Siyah ps2 + tek kol dvd kumandası 500 milyondu teknosa da. Bunun chipi 90-150 arasi imiş sanırım.Memorycard 60-70. Tabii daha ucuz yerler bulunabilir.[hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm
ikinci kol orjinal olsun diosan 20dolar sanırım
ama aleti dogubankdan alıcaksan biraz pazarlıkla ikinci kolu belese getiriosun ;)
chip assa yukarı 100milyon desek
memory cardı da orj 50-60 a bulursun sanırım
ben cok gaza geldigim icin akmerkezden 70e almıstım bole renkli kımıl kımıl bisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...