Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Java Code [Acil Proje]

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

Kısacası Gece saat 12ye kadar bir adet java code bulup
hocaya yollamam lazım proje yazmak degil sadace calisan bir code bulup yollamak.

Tabi çok kısa birşey olmaması lazım...
Elimde 2-3 tane site vardı ama ne yazık ki sabah kalktığımda yurt dışı çıkışlarımızın göçmüş olduğunu görünce tutuştum.

Evinde bilgisayarında daha önce incelemek üzere indirilmiş yada zamanında lazım oldugu icin yazılmıs mesela proje icin falan bir code olan varsa buraya pastelerse yada ozelime çok sevinirim mail yada icq veremiyorum saolsun kablonet
Sosyal ağlarda paylaş

Sölemedim çünkü önemi yok bu arada
aradığım şey java script değil direk java

Yani sadace çalışan bir code istiyor adam
tamam garip bir istek ama hocanında akıllı olduğu sölenemez neden bize bisi yazdırmayıpda böle bir yolu sectiginide anlamıs değilim ama ?

Code'u sınıfta sectigi kisiler açıklıycak galiba dediğim gibi amacının ne oldugu pek önemli bir olay değil o nedenle bahsetmedim.

Hocanın hoşuna ne gider bilmiyorum ama herhalde oyundan çok sayılarla falan ilgili şeyler gider ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 04 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
Sölemedim çünkü önemi yok bu arada
aradığım şey java script değil direk java

Yani sadace çalışan bir code istiyor adam
tamam garip bir istek ama hocanında akıllı olduğu sölenemez neden bize bisi yazdırmayıpda böle bir yolu sectiginide anlamıs değilim ama ?

Code'u sınıfta sectigi kisiler açıklıycak galiba dediğim gibi amacının ne oldugu pek önemli bir olay değil o nedenle bahsetmedim.

Hocanın hoşuna ne gider bilmiyorum ama herhalde oyundan çok sayılarla falan ilgili şeyler gider ?

haaaaaa java script değil direckt java olunca konu gerekmiyor öylemi ! Yani bana bir adet "java" kodu verirmisin diyince ortaya hiç bir çeşitliliği olmayan mutlak bir kod çıkıyor öylem i ![hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein)
Criminal2's HomePage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...