Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Kısacası Gece saat 12ye kadar bir adet java code bulup hocaya yollamam lazım proje yazmak degil sadace calisan bir code bulup yollamak. Tabi çok kısa birşey olmaması lazım... Elimde 2-3 tane site vardı ama ne yazık ki sabah kalktığımda yurt dışı çıkışlarımızın göçmüş olduğunu görünce tutuştum. Evinde bilgisayarında daha önce incelemek üzere indirilmiş yada zamanında lazım oldugu icin yazılmıs mesela proje icin falan bir code olan varsa buraya pastelerse yada ozelime çok sevinirim mail yada icq veremiyorum saolsun kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Keşke bir de ne ile ilgili bir kod istediğini söyleseydin !!![hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sölemedim çünkü önemi yok bu arada aradığım şey java script değil direk java Yani sadace çalışan bir code istiyor adam tamam garip bir istek ama hocanında akıllı olduğu sölenemez neden bize bisi yazdırmayıpda böle bir yolu sectiginide anlamıs değilim ama ? Code'u sınıfta sectigi kisiler açıklıycak galiba dediğim gibi amacının ne oldugu pek önemli bir olay değil o nedenle bahsetmedim. Hocanın hoşuna ne gider bilmiyorum ama herhalde oyundan çok sayılarla falan ilgili şeyler gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Kablo geldi saolun aradığımı buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ya benim bi iki bişiyim vardı ama oda okulun ftp'sinde oda çalışmıyo şu an.bizim ders sayfası'ında bazı örnekler var ama yani bunlar proje değil.pek işine yarıyacağını zannetmiyorum ama noolur noolmaz göndereyim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 neyse zaten gerek kalmamış.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Genede saol baya bir site buldum internet düzelince sorun kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Szasstam, 04 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki: Sölemedim çünkü önemi yok bu arada aradığım şey java script değil direk java Yani sadace çalışan bir code istiyor adam tamam garip bir istek ama hocanında akıllı olduğu sölenemez neden bize bisi yazdırmayıpda böle bir yolu sectiginide anlamıs değilim ama ? Code'u sınıfta sectigi kisiler açıklıycak galiba dediğim gibi amacının ne oldugu pek önemli bir olay değil o nedenle bahsetmedim. Hocanın hoşuna ne gider bilmiyorum ama herhalde oyundan çok sayılarla falan ilgili şeyler gider ? haaaaaa java script değil direckt java olunca konu gerekmiyor öylemi ! Yani bana bir adet "java" kodu verirmisin diyince ortaya hiç bir çeşitliliği olmayan mutlak bir kod çıkıyor öylem i ![hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar