zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 baştaki deste ile sondakinin alakası yok :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 January 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 iki dakikalık göz yanı olay çok basit.. iki kere yanılıon sonra sinir edion hırs yapıon olayı anlıon eheh :D[hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bu topice arkadaşım baktı misafir.. bende yanında bişeyler yiyom.. ben o an bakmıyodum naptığına.. bi baktım sinek vale dedi usulca.. noluyo demem kalmadan olay anlaşıldı.. (tuttuğunuz kartı fısıldayın yazmış meğersem) ben yerdeyim :)[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar